За словами членів асоціації, для того, щоб досягти результатів у питаннях регулювання податкової політики, необхідно об’єднати зусилля усіх стейкхолдерів.

Київ. 8 листопада. УНІАН. Українська Асоціація виробників тютюнових виробів "Укртютюн" готова до співпраці з державними органами влади для спільної боротьби з метою зменшення тінізації тютюнового ринку та підвищення інвестиційного клімату України.

Про це на прес-конференції в УНІАН зазначив директор "Імперіал Тобакко" в Україні Растіслав Чернак.

Фото УНІАН

"У нас є співпраця з державними органами влади. Це і Міністерство фінансів, і Державна фіскальна служба. Ми би хотіли продовжувати співробітництво з правоохоронними органами. Ми маємо досвід, як відбувалася реформа податкового регулювання тютюнової галузі в інших країнах, і ми готові поділитися цими знаннями", - зазначив він.

За словами генерального директора ТОВ "Бритіш Американ Тобакко Сейлз енд Маркетинг Україна" Кахабера Бенідзе, для того, щоб досягти результатів у питаннях регулювання податкової політики, необхідно об’єднати зусилля усіх стейкхолдерів.

"Мова йде не про одну чи дві особи, які впливають на процес… Коли ми говоримо про майбутнє регулювання тютюнової галузі, мова йде про усіх народних депутатів, і навіть наші стейкхолдери профільних комітетів і з уряду це розуміють", - зазначив він.

Генеральний директор "Філіп Морріс Україна" Костас Салварас, у свою чергу, підкреслив, що "ми (асоціація "Укртютюн" - УНІАН) завжди відкриті до діалогу. Ми готові говорити про боротьбу з нелегальною торгівлею, а також про зростання інвестицій з Верховною Радою, Кабінетом міністрів, Офісом президента".

Довідка УНІАН. Українська Асоціація виробників тютюнових виробів "Укртютюн" є недержавною, непідприємницькою та неприбутковою організацією, створеною з метою захисту прав та законних інтересів компаній-членів у відносинах з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, установами та організаціями.

Фото з пресконфкренції: https://photo.unian.ua/theme/109312-press-konferenciya-proizvoditeley-tabachnyh-izdeliy-v-unian-na-temu-nelegalnyy-rynok-sigaret-v-ukraine-bet-rekordy-prichiny-i-posledstviya.html