Головною темою заходу будуть інвестиції в Україну.

Київ. 17 червня. УНІАН. Форум для залучення іноземних інвестицій в Україну «Український Економічний Ренесанс Форум» відбудеться 24-26 червня в онлайн-режимі і об'єднає близько 500 учасників з різних країн.

Про це під час прес-конференції в УНІАН повідомив віце-президент Української асоціації маркетингу, одного з організаторів форуму, Олександр Гладунов.

Відео дня
Фото УНІАН

«Український Економічний Ренесанс Форум» ми вирішили провести в онлайн-режимі. Захід відбудеться 24-26 червня, тобто наступного тижня. Початок форуму о 16-й годині», - сказав він.

Також Гладунов повідомив, що реєстрація на захід безкоштовна і можлива через інтернет-сторінку форуму на відеохостингу Youtube.

Президент Української кооперативної федерації Михайло Корилкевич, своєю чергою, повідомив, що головною темою заходу будуть інвестиції в Україну.

«Ключова тема форуму - інвестиції, підтемами будуть агро-, надрокористування, туристичний бізнес, аквакультура. Ми маємо партнерів у всіх сферах, і хочемо, щоб вони поділилися досвідом», - сказав він.

Доктор соціальної економіки і один з організаторів форуму Зіновій Свереда повідомив, що участь у форумі візьмуть представники України, Бельгії, Німеччини, Франції, Швейцарії, Італії, США та Канади.

Згідно з програмою заходу, на форумі планують виступити екс-посол Канади в Україні Роман Ващук, виконавчий директор Канадсько-української торгової палати Емма Турос, президент Американської торгової палати в Україні Енді Гундер, депутати Європейського парламенту Віола фон Крамон і Андрюс Кубілюс, а також низка інших відомих діячів з різних сфер.

Виконавчий директор Канадсько-української торгової палати Емма Турос, яка також брала участь у прес-конференції, повідомила, що канадських бізнесменів цікавлять, передовсім, інвестиції в український малий і середній бізнес.

«Ми підтримуємо малий і середній бізнес, а також хочемо дуже підтримувати бізнес, який управляється жінками», - сказала вона.

Організаторами форуму виступають Український корпоративний федерація, Українська асоціація маркетингу, Українська асоціація вапняної промисловості, Український католицький університет, Канадсько-українська торгова палата і низка інших приватних підприємців і підприємств.

Довідка УНІАН. «Український Економічний Ренесанс Форум» проводиться Українською корпоративною федерацією з 2013 року, і його метою є залучення іноземних інвесторів в українську економіку.