Прем’єра альбому відбудеться 17 вересня у HC Hall (Київ). На концерті виступатимуть всі 10 виконавців зі своїми авторськими піснями та особистими історіями. Після презентації альбом можна буде послухати на музичних платформах в Інтернеті.

Київ. 16 вересня. УНІАН. У Києві презентували другий україномовний  альбом християнської музики "Всім серцем", що вийшов у межах проекту Music&Art Fest "Україна всім серцем".

Презентація до виходу альбому відбулась на прес-конференції в УНІАН за участі, зокрема, виконавчого продюсера альбому "Всім серцем", засновника медіа руху Upgrade Алекса Лешка, директора альбому, пастора Романа Кравчука та фіналіста проекту "Голос країни", музичного продюсера В'ячеслава Рибікова.

Як зазначив Лешко, альбом "несе в собі сучасну християнську музику на новий манер".

Він звернув увагу, що вже вдруге українці з усього світу об’єднались для створення альбому сучасної християнської музики. Перший альбом під назвою "Він у всьому" у рамках проекту вийшов у 2018 році.

Своєю чергою Кравчук зауважив, що з моменту виходу першого альбому команда почала думати про продовження історії нового напрямку музичної індустрії в Україні.

"Було багато перешкод, але три роки минули, і ми в 2021 році вирішили ризикнути. Коли був COVID, коли криза, ми все таки ризикнули і почали рухатись з креативними і дуже творчими людьми. Переконаний, що кожна людина потребує миру, радості і любові. Саме цей альбом є відповіддю на багато питань. Унікальність цього альбому в тому, що це 10 надзвичайно гарних і професійних пісень для української молоді. Альбом – це 10 історій, які були написані життям. Кожна пісня раніше не була ніде презентована", - розповів Кравчук.

Водночас Рибіков повідомив, що 10 пісень для альбому були відібрані конкурсною комісією. Національний відбірковий конкурс тривав з 1 вересня по 1 грудня 2020 року.

"Люди з різних країн надсилали нам свої пісні. Умовою було, що ти – автор пісні, і що вона ніде ніколи не звучала. Тобто це нові пісні", - зазначив продюсер.

За його інформацією, на розгляд комісії було надіслано близько 230 авторських пісень з різних куточків світу. Після відбору та додаткових прослуховувань кожного виконавця залишилось 10 переможців: Jane Igraeva, Maria Kuchurian & Diana Yakovyn, Андрій Чеботарьов, Anya Mykoliuk Thompson, Ivanka-Manka, Neyzho, Анастасія Зіновкіна, ФАВОР, Роман Касевич, Christina Longs.

До складу експертного журі національного конкурсу увійшли Рибіков, Кравчук, Лешко, а також співак, музикант Олександр Патліс.

Запис альбому "Всім серцем" відбувся в студії звукозапису у Далласі (США), частково у Києві і Лондоні.

Прем’єра альбому відбудеться 17 вересня у HC Hall (Київ). На концерті виступатимуть всі 10 виконавців зі своїми авторськими піснями та особистими історіями. Після презентації альбом можна буде послухати на музичних платформах в Інтернеті.

Проект реалізовано за підтримки української діаспори.

Фотоhttps://photo.unian.ua/theme/108202-prezentaciya-v-unian-vtorogo-ukrainoyazychnogo-hristianskogo-alboma-vsem-serdcem-v-ramkah-music-art-fest-ukraina-vsem-serdcem.html