Прем’єра альбому відбудеться 17 вересня у HC Hall (Київ). На концерті виступатимуть всі 10 виконавців зі своїми авторськими піснями та особистими історіями. Після презентації альбом можна буде послухати на музичних платформах в Інтернеті.

Київ. 16 вересня. УНІАН. У Києві презентували другий україномовний  альбом християнської музики "Всім серцем", що вийшов у межах проекту Music&Art Fest "Україна всім серцем".

Презентація до виходу альбому відбулась на прес-конференції в УНІАН за участі, зокрема, виконавчого продюсера альбому "Всім серцем", засновника медіа руху Upgrade Алекса Лешка, директора альбому, пастора Романа Кравчука та фіналіста проекту "Голос країни", музичного продюсера В'ячеслава Рибікова.

У Києві відбудеться прем’єра другого україномовного альбому християнської музики 'Всім серцем' (фото, відео)

Як зазначив Лешко, альбом "несе в собі сучасну християнську музику на новий манер".

Він звернув увагу, що вже вдруге українці з усього світу об’єднались для створення альбому сучасної християнської музики. Перший альбом під назвою "Він у всьому" у рамках проекту вийшов у 2018 році.

Своєю чергою Кравчук зауважив, що з моменту виходу першого альбому команда почала думати про продовження історії нового напрямку музичної індустрії в Україні.

"Було багато перешкод, але три роки минули, і ми в 2021 році вирішили ризикнути. Коли був COVID, коли криза, ми все таки ризикнули і почали рухатись з креативними і дуже творчими людьми. Переконаний, що кожна людина потребує миру, радості і любові. Саме цей альбом є відповіддю на багато питань. Унікальність цього альбому в тому, що це 10 надзвичайно гарних і професійних пісень для української молоді. Альбом – це 10 історій, які були написані життям. Кожна пісня раніше не була ніде презентована", - розповів Кравчук.

Водночас Рибіков повідомив, що 10 пісень для альбому були відібрані конкурсною комісією. Національний відбірковий конкурс тривав з 1 вересня по 1 грудня 2020 року.

"Люди з різних країн надсилали нам свої пісні. Умовою було, що ти – автор пісні, і що вона ніде ніколи не звучала. Тобто це нові пісні", - зазначив продюсер.

За його інформацією, на розгляд комісії було надіслано близько 230 авторських пісень з різних куточків світу. Після відбору та додаткових прослуховувань кожного виконавця залишилось 10 переможців: Jane Igraeva, Maria Kuchurian & Diana Yakovyn, Андрій Чеботарьов, Anya Mykoliuk Thompson, Ivanka-Manka, Neyzho, Анастасія Зіновкіна, ФАВОР, Роман Касевич, Christina Longs.

До складу експертного журі національного конкурсу увійшли Рибіков, Кравчук, Лешко, а також співак, музикант Олександр Патліс.

Запис альбому "Всім серцем" відбувся в студії звукозапису у Далласі (США), частково у Києві і Лондоні.

Прем’єра альбому відбудеться 17 вересня у HC Hall (Київ). На концерті виступатимуть всі 10 виконавців зі своїми авторськими піснями та особистими історіями. Після презентації альбом можна буде послухати на музичних платформах в Інтернеті.

Проект реалізовано за підтримки української діаспори.

Фотоhttps://photo.unian.ua/theme/108202-prezentaciya-v-unian-vtorogo-ukrainoyazychnogo-hristianskogo-alboma-vsem-serdcem-v-ramkah-music-art-fest-ukraina-vsem-serdcem.html