У мережі фітнес-клубів Sport Life відтепер і назавжди створено безпечні та комфортні умови для клієнтів.

Київ. 6 липня. УНІАН. Мережа фітнес-клубів Sport Life почала пропонувати клієнтам доступний фітнес для всієї родини - займатися спортом і помісячно сплачувати за послуги.

Про це віце-президент мережі Маргарита Годун і керівник проектів мережі Олександр Мазурик повідомили на прес-конференції в УНІАН.

Відео дня

Зокрема, Годун наголосила, що сьогодні відбувається своєрідна фітнес-революція, і ринок фітнес-послуг не буде таким, яким був до карантину.

“Раніше відвідувачі за вступ до клубу мали оплачувати повну вартість річного абонементу. Зараз ми якраз на карантині зробили неймовірний проект, який дозволяє нашим клієнтам і новим клієнтам сплачувати помісячно послуги у мережі фітнес-клубів Sport Life”, - повідомила Годун.

За її словами, вартість послуг у мережі фітнес-клубів на один місяць становить від 559 грн.

Годун висловила переконання, що кожен українець повинен мати можливість відвідувати басейни чи тренажерні зали.

Віце-президент мережі наголосила, що Sport Life надає якісні послуги та створив у своїх клубах дуже високий рівень комфорту за невелику суму.

Своєю чергою Мазурик зазначив, що клієнти не переплачуватимуть за щомісячне користування послугами мережі фітнес-клубів.

“Ніяких прихованих комісій для клієнта немає. Клієнт платить лише місячну оплату за тим графіком платежів, який для себе обирає”, - сказав він.

За словами Мазурика, оформити купівлю абонементів можна не лише у клубах, а й онлайн.

“Ми надаємо нашим клієнтам можливість користуватися фінансовими інструментами від ключових банків України”, - додав Мазурик.

Годун уточнила, що купувати місячні клубні абонементи можуть і нові, і старі клієнти.

Фото УНІАН

Крім того, віце-президент мережі наголосила, що відвідувати фітнес-клуби Sport Life абсолютно безпечно.

«Ми вимірюємо температуру і співробітникам, і нашим клієнтам. Ми регулярно проводимо дезінфекцію. Ми виконуємо усі рекомендації МОЗ, і в басейнах мережі клієнти плавають по двоє на доріжці. Скрізь є дезінфектори, для співробітників діє масковий режим, вони працюють у рукавичках. Тому все безпечно”, - сказала вона.

Віце-президент мережі фітнес-центрів Sport Life також зазначила, що графік роботи фітнес-клубів не змінився.

Фото з прес-конференції: https://photo.unian.ua/theme/97811-press-konferenciya-v-unian-posvyashchennaya-vozmozhnosti-oplaty-abonementov-seti-fitnes-klubov-sport-life-pomesyachno.html