Київ. 19 вересня. УНІАН. Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко заявляє, що його викликають на допит до Служби безпеки України.

Про це він заявив під час прес-конференції в УНІАН.

«Я отримав виклик на допит в СБУ. Цей виклик спровокований і сфабрикований за головними причинами, які, власне, президент Порошенко організував для переслідування інших активістів, - сфальшувати, сфабрикувати справу, залякати будь-кого, хто як і я, стає і чітко говорить, що ми боремося з корупцією, ми будемо виявляти і змушувати владу зупиняти корупцію», - сказав він.

Наливайченко зазначив, що має документи, які демонструють наявність зв’язків з ФСБ РФ керівників з оточення президента та СБУ.

«Я піду на допит 21 вересня з документами, які доводять наявність зв’язків з ФСБ РФ керівництва як найближчого оточення самого Порошенка, так і СБУ. Керівництва, не рядових співробітників», - наголосив Наливайченко, продемонструвавши відповідні документи присутнім.

Він нагадав, що в 2014 році було розірвано всі угоди із взаємодії та будь-якої співпраці зі спецслужбами РФ.

«Документ підписаний заступником голови СБУ зараз, прізвище Фролов, на ФСБ РФ для організації політичного переслідування Наливайченка», - прокоментував він, демонструючи один із документів.

Також Наливайченко закликав Генеральну прокуратуру розслідувати цю справу.