АНСАМБЛЬ ІМ. ВІРСЬКОГО (УКРАЇНА) VS АНСАМБЛЬ «RUSTAVI» (ГРУЗІЯ)

16 березня у Києві

13 березня - у Житомирі

Відео дня

14 березня- у Львові


 

Организатор: http://kvartal-concert.com/

Гордість України, уславлений ансамбль ім. П. Вірського і гордість Грузії, не менш знаменитий ансамбль «Руставі» - учасники беспрецендентного танцювального двобію.

Місце зустрічі - танцювальний ринг, яким стане на єдиний вечір сцена. Найзнаменитіші у світі національні танцювальні колективи змагатимуться за головний приз - глядацькі серця! Два яскравих національних колорити, неприборкані потоки енергії і артистизму, неперевершена майстерність і оригінальна інтерпретація народних стилів змусили весь світ аплодувати цим ансамблям!

Ця унікальна подія в концертному житті, яка збере півтори сотні першокласних артистів на одній сцені, безсумнівно, увійде в сучасну культурну історію України і Грузії!

Кожен раз здається, що вершину віртуозності вже досягнуто... Але з кожним виходом, з кожним номером неперевершені артисти будуть піднімати вас на нові запаморочливі вершини естетичного екстазу! Станьте свідком танцювальної події світового масштабу, отримайте заряд колосальної енергії національного духу двох великих країн! Все це можливо тільки єдиний раз, під час "танцювального рингу"!

Національний Заслужений Академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського (УКРАЇНА)

Ансамбль імені Вірського - це 100 найсильніших артистів, пристрасних, повних життя, з неймовірною запальною українською енергетикою. Кожен виступ ансамблю імені Вірського - це унікальне поєднання кольору, енергії й артистизму. Яскраві і виразні рухи, запаморочливі стрибки, віртуозність, майстерність і оригінальна інтерпретація народних стилів зробили його одним з кращих в світі!

Державний Академічний ансамбль народної пісні і танцю «Руставі». (ГРУЗІЯ). Ансамбль «Руставі», історія якого почалася ще в 1968 році, досяг феноменального майстерності. Ансамбль складається з 60 танцюристів, хору з 12 співаків і власного оркестру, який використовує тільки національні народні музичні інструменти. Танцюристи демонструють вражаюче, доведене до досконалості, хореографічне мистецтво народних танців. За майже півстоліття існування, ансамбль «Руставі» дав понад 4000 концертів в 70 країнах світу в кращих концертних залах планети, захоплюючи публіку і зриваючи овації у всіх країнах від Європи до Азії. Яскраві костюми, блискуче виконання, незрівнянна хореографія гідні найвимогливішого глядача!

13 березня, 19:00 ( Житомир, Академічний український музично-драматичний театр імені Івана Кочерги)

14 березня, 19:00 ( Львів, Театр опери та балету ім. С. Крушельницької)

16 марта, 19:00 ( Киев, МЦКИ «ОКТЯБРЬСКИЙ»)


Додаткова інформація: http://kvartal-concert.com/afisha/tancevalnyy-ring-ansambl-virskogo-vs-rustavi-16-3-2016