Сервіс доступний 24/7 у всіх регіонах України.

Київ. 23 вересня. УНІАН. IT-компанія Safor Ukraine, яка є офіційним представником британської IT-компанії в сфері забезпечення безпеки SAFOR APP LTD, у партнерстві з Поліцією охорони запустила в Україні мобільний додаток Safor для виклику охорони в разі виникнення небезпеки.

Про це повідомила прес-секретар SAFOR APP LTD Діана Алексевич на презентації програми в агентстві УНІАН.

«Сьогодні ми запускаємо додаток персональної безпеки Safor на території України в партнерстві з Поліцією охорони України», - сказала вона.

Керуючий партнер SAFOR APP LTD Agathangelos   Vouniotis (Анжело Вуньйотіс)  наголосив, що для компанії було дуже важливо створити такий додаток в Україні.

"Ми відчували, що було дуже важливо створити такий інструмент, який допоможе забезпечити безпеку людей, наших сімей, друзів. Ми думаємо, що за допомогою цього додатка ми частково вирішили цю проблему", - сказав він.

Заступник генерального директора Safor Ukraine Дмитро Діменко повідомив, що послуга виклику охорони доступна людям старше 18 років.

«Сервіс Safor запрацював в Україні, і доступний для всіх громадян країни, яким виповнилося 18 років. Це означає, що кожна людина в будь-який час може скористатися додатком», - сказав він.

Начальник Департаменту поліції охорони Національної поліції України Сергій Парфенюк повідомив, що охорона виїжджає на виклик, орієнтуючись на місце перебування користувача, який подав сигнал тривоги.

«Після отримання оповіщення від оператора компанії Safor про спрацювання певного пристрою користувача додатку ми отримуємо всю повну інформацію щодо того, де знаходиться пристрій, хто є власником пристрою. Ми відстежуємо де знаходиться ця точка і до неї висуваємося», - сказав він.

Також учасники прес-конференції акцентували, що за допомогою програми можна буде повідомляти своїх родичів, які були визначені в додатку, про своє місцеперебування.

Мобільний додаток можна завантажити на інтернет-платформах Play Маркет або App Store, а сам сервіс доступний 24/7 у всіх регіонах України.

У пресконференції брали участь:  Дмитро  Діменко,  Заступник  Генерального  директора  «Сафор    Юкрейн»;   Діана   Олексевич,   Прессекретар   SAFOR   APP   LTD;  Сергій   Парфенюк,   Начальник   Департаменту   поліції   охорони; Agathangelos   Vouniotis (Анжело Вуньйотіс),   Керуючий   партнер   SAFOR   APP   LTD.

Довідка.

Safor -  це  просто,  але  функціонально.  Тепер  українці  можуть  просто завантажити  додаток,  ввести  дані  та  відчувати  себе  в  безпеці  з  кнопкою тривожного  сигналу.  Унікальність  продукту  також  полягає  в  спрацюванні  тривожної  кнопки  без   доступу  до  інтернету.  Новий  інноваційний  продукт - це  безпека  для   туристів,  молоді,  дітей  і  батьків,  старшого  покоління,  підприємців  і    публічних   особистостей.

Унікальне  співробітництво  з  Поліцією  Охорони, структурним підрозділом  Національної  поліції  України - можливість  швидкого  реагування  на  загрозу  життю  або  майна.  Патрульна  бригада  отримує місцеперебування  людини  та  реагує  за  бойовою  тривогою,  завдяки  чому  прибуде   на   місце   події   в   найкоротші   терміни.

Safor -  це  безпека  українців.  Інтелектуальна  охоронна  платформа  надає  цілодобову  підтримку,  швидкий  виклик  Поліції  Охорони,  повідомлення   близьких  про  небезпеку,  яка  вам  загрожує.  Завантажити  додаток  може  кожен  українець,  адже  платформа  доступна  у  всіх  містах  країни  та  має  широку   карту   покриття.