Програма навчання проектному менеджменту розрахована на молодих людей віком 18-35 років з сектору культурних і креативних індустрій.

Київ. 2 липня. УНІАН. Фонд родини Богдана Гаврилишина здійснює набір на навчальну онлайн-програму «Креативна молодь змінить Україну», яку другий рік поспіль реалізує у співпраці та за підтримки Українського культурного фонду.

Про це голова Фонду родини Богдана Гаврилишина Олена Бекреньова повідомила на прес-конференції в УНІАН.

Відео дня
Фото УНІАН

За її словами, програма навчання проектному менеджменту розрахована на молодих людей віком 18-35 років з сектору культурних і креативних індустрій.

Впродовж 8 тижнів відібрані до участі на конкурсних засадах молоді люди пройдуть онлайн-навчання за спеціально розробленою програмою, яка базується на міжнародних стандартах проектного менеджменту, методах дизайн-мислення та психологічних теоріях, що в комплексі має дозволити їм створювати ціннісно-орієнтовані проекти, бути ефективнішими при реалізації своїх креативних ідей, знаходити партнерів та залучати фінанси.

Бекреньова подякувала представникам Українського культурного фонду за грантову підтримку проекту.

Своєю чергою директор Українського культурного фонду Юлія Федів зазначила, що завданням організації є розвиток культурно-креативної спільноти через грантову підтримку, промоція української культури.

За її словами, експерти високо оцінили минулорічну роботу команди «Креативна молодь змінить Україну» і пріоритети, які вона ставить перед собою.

«Це дуже важливо - інвестувати у молодих людей, які зараз визначаються з вибором професії. Наразі важлива роль культурного менеджера як окремої професії. І маю надію, що якраз такі тренінги, до яких будуть залучені молоді люди, допоможуть їм обрати свій шлях», - сказала Федів.

Координатор програми «Креативна молодь змінить Україну» Вікторія Климчук-Длугач повідомила, що 6 липня завершується прийом заяв від бажаючих взяти участь у курсі. Після цього буде проведено відбір учасників, і 13 липня розпочнеться навчання. Завершиться навчання 11 вересня.

Учасники і учасниці програми будуть поділені на 6 груп. Кожна група навчатиметься два вечори на тиждень з 19.00 до 21.00.

З повною інформацією про програму можна ознайомитись на сторінках Фонду родини Богдана Гаврилишина у соцмережах та на сайті фонду.