British Council названо кращою школою англійської мови за підсумками конкурсу Best of Kyiv 2010

За результатами 10 ювілейного конкурсу Best of Kyiv 2010, що традиційно проводиться англомовним тижневиком Kyiv Post, Британська Рада перемогла в категорії «Краща школа англійської мови», набравши 38% голосів. Церемонія нагородження переможців відбулася 27 січня 2011 року.

Цього року за перемогу змагалися компанії в 21 категорії. Британська Рада утретє перемагає в конкурсі як краща школа англійської мови – раніше школа здобула нагороди у 2007 та 2008 роках.

Маргарет Джек, директор Британської Ради в Україні: «Ця перемога свідчить про задоволення клієнтами якістю наших послуг і наше лідерство на насиченому й конкурентному ринку мовної освіти. Ми не збираємось зупинятись на досягнутому – цього літа ми відкриваємо перші в Києві інтенсивні курси англійської для дітей, нові курси підготовки до Кембриджських мовних іспитів та розширюємо наш новий навчальний центр на Оболоні».

Конкурс Best of Kyiv проходив у два етапи. Редакція Kyiv Post та експерти обрали по п’ять номінантів у кожній з категорій, а для визначення переможців використовувалась змішана система голосування: були рівнозначно враховані голоси читачів Kyiv Post та думки 39 експертів. У відкритому голосуванні на веб-сайті тижневика взяли участь понад 3 000 осіб.

Мережа мовних шкіл British Council нараховує 127 центрів в усьому світі. В Києві Навчальний центр працює з 2000 року, пропонуючи курси англійської для дорослих, підлітків і дошкільнят, та спеціалізовані курси фінансової, правничої англійської й підготовки до міжнародних мовних екзаменів. www.britishcouncil.org.ua.

Контактна інформація

Володимир Шейко, менеджер з комунікацій

(044) 490-56-00, volodymyr.sheyko@britishcouncil.org.ua