Київ. 9 вересня. УНІАН. Відомий український гурт "Брати Гадюкіни" 12 вересня презентує в Києві новий альбом "Made in Ukraine".

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила виконавчий продюсер гурту Соня Сотник.

За її словами, вчора музиканти виклали 16 пісень, які увійшли до альбому, на оновленому сайті гурту у відкритий доступ для прослуховування та завантаження.

Відео дня

Як зазначила Сотник, у кожного слухача буде можливість завантажити для себе безкоштовно цей альбом і при бажанні переказати кошти на лікування поранених у зоні АТО бійців та переселенців із Криму та сходу України.

"12 вересня о 20.00 у Києві в Зеленому театрі відбудеться офіційна презентація нового альбому, квітки на яку можна придбати у касах "Карабас" та на сайті http://kiev/karabas.com/braty-gadyukiny", - повідомила Сотник.

За її словами, гурт запланував гастролі по Україні. Концерти мають відбутися у Києві, Львові, Чернігові, Черкасах, Одесі та Миколаєві. Також ведуться перемовини щодо концертів у Харкові і Дніпропетровську. Крім того, музиканти розглядають можливість виступу в зоні АТО.

Говорячи про ідею народження альбому, один з музикантів Ігор Мельничук зауважив, що з’явилася вона близько двох років тому. "Це не кон’юнктурний альбом, який виник після Майдану. Він почав створюватися раніше. Сама ідея назви альбому і пісні виникли десь два роки тому, коли люди, всі ми побачили, що в країні щось коїться не те", - сказав Мельничук.

Новий альбом витриманий у кращих традиціях гурту - мікс українського Rhythm and Blues, гуцульського реггі, львівського шансону і міцних актуальних текстів.