На виставці будуть представлені лідери світлодіодного ринку, висвітлені актуальні тенденції і перспективи ринку, підняті питання окупності та доцільності застосування світлодіодного освітлення в Україні та багато іншого. Про це йдеться в повідомленні Оргкомітету виставки LED Expo, переданому в УНІАН.

Сьогодні питання раціонального використання електроенергії в умовах підвищення тарифів в Україні як ніколи актуальне і світлодіоди - це реальна революція в освітленні. За даними Global Industry Analysts в 2016 році світлодіоди будуть займати більш 30% від світового ринку загального освітлення. Вони споживають в 10-15 разів менше електроенергії, ніж традиційні джерела світла. І це ще не все - термін служби світлодіодів - 50-100 тисяч годин (лампи розжарювання - 1000 годин, люмінесцентні - до 10 тисяч). Саме тому впровадження світлодіодного освітлення призведе до значної економії коштів, збереження енергоресурсів, а також дозволить зменшити викиди вуглецю в атмосферу.

Зростання ринку світлодіодних джерел спостерігається в усьому світі, і, на думку авторитетних експертів, у найближче десятиліття нас чекає справжній LED-бум, а світлодіодні джерела світла замінять менш ефективні освітлювальні прилади в кожному будинку, офісі і на вулицях. Очікується, що через 5-7 років виробництво світлодіодної продукції в Україні зросте більш ніж в 100 разів. А це 70% потреб ринку. До 2020 року Україна повинна повністю перейти на світлодіодне освітлення, що дозволить щорічно економити понад 30 млрд. Грн.

Відео дня

Керівник державної науково-технічної програми по світлодіодному освітленню В.М. Сорокін: «Перехід національної економіки на світлодіодне освітлення допоможе заощадити електроенергію в обсязі 36,7 млрд. КВт год, що прирівнюється до 2 млрд. Дол. США (при тарифі 5 центів за кВт год). Така економія електроенергії допоможе звільнити 11 блоків теплових електростанцій або 5 блоків АЕС і дозволить зменшити викиди вуглецю в атмосферу на 5,3 млн. Т ».

На виставці LED EXPO, яка пройде за підтримки Асоціації "Виробників світлодіодної техніки", можна буде безпосередньо ознайомитися з продукцією ключових компаній світлодіодного ринку, таких як Philips, Osram, Schreder, VD Mais, Rainbow Technolohies, Світлові технології, Група компаний «Світлотек» і багатьма іншими.

В рамках виставки пройде Конференція - LED Progress «Світлодіодне освітлення - Новинки. Практика. Перспективи ». На Форумі плануються виступи представників провідних світових фірм та спеціалістів України. Серед доповідачів виступлять такі компанії як: Cree (США), Phillips (Holland), Osram (Germany), Ledil (Фінляндія), EBV Elektronik (Europe), Panasonic, Екта, Світлодіодні технології України та ін. На секції «Економіка та інвестиції» з доповідями про окупність, можливостях пільгового кредитування та фінансування проектів світлодіодного освітлення виступлять представники вітчизняних і міжнародних фінансових організацій: НАК «Укрсветлолізінг», Nefco (Європейська програма фінансування енергозберігаючих проектів), ЄБРР (Програми фінансування підприємств для скорочення витрат на енергоресурси).

Доповідь професора Сорокіна В.М. «Стан та перспективи розвитку світлодіодної галузі в Україні» пройде на відкритті Конференції 10.09 в 12.00. Також всі доповіді секцій «Практика світлодіодного освітлення» та «Економіка та інвестиції», які будуть 10 вересня, практично всі будуть присвячені величезним перспективам і практиці конкретних впроваджень світлодіодного освітлення в Україні.

Серед почесних гостей виставки будуть: заст. Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Андрій Білоусов, заст. голови Київської міської адміністрації Петро Пантелєєв, глава Комітету ВРУ з питань будівництва, містобудування, ЖКГ та регіональної політики Спиридон Кілінкаров, виконавчий директор, Член Ради директорів Конфедерації будівельників України Сергій Грабар, український дипломат, Президент компанії «ГРАНТ ТОРНТОН» Олександр Чалий, Гендиректор ДП «Укрзалізничпостач »Олександр Лозинський, а також представники мерій, держадміністрацій, проектних та архітектурних фірм, представники великих будівельних фірм, портів, заводів, торгових центрів та інші.

Відкриття виставки відбудеться в Києві 10 вересня в 12.00 в Міжнародному виставковому центрі.

Додаткова довідка про світлодіодному освітленні.

Світлодіоди - одне з найбільш перспективних напрямків розвитку технологій освітлення: завдяки їх унікальним характеристикам, можливості застосування світлодіодів практично безмежні. Світлодіодні технології мають величезний потенціал для майбутнього індустрії освітлення.

Стрімкий розвиток світлодіодної техніки спостерігається і в Україні, а виробництво такої продукції Уряд визнав одним із пріоритетних, адже використання світлодіодних світильників в секторі муніципального ЖКГ дозволяє знизити електроспоживання на 80% порівняно з традиційними джерелами світла. Вуличне освітлення світлодіодними світильниками вже успішно використовується в містах Харків, Кременчук, Київ та інших містах України.

Замовити безкоштовне запрошення на виставку: http://ledexpo.com.ua/index/order/0-5

Зареєструватися на Конференцію: http://ledexpo.com.ua/publ/led_progress_conference/1-1-0-14