Київ. 1 вересня. УНІАН. «Головний месидж на сьогодні -« Стоп вогонь! ». Про це на прес-конференції в УНІАН заявила народна артистка України, громадський діяч Руслана Лижичко, яка повернулася з Донецька.

«Воювати потрібно з реальним ворогом. Він є. Це Путін », - додала Руслана.

Вона також підкреслила необхідність ведення переговорів між Києвом і сходом України з тим, щоб виробити спільні позиції, щоб «об'єднатися з Донбасом і Луганськом, зі своїми, і піти єдиним фронтом проти єдиного ворога».

Відео дня

На запитання журналістів з приводу того, як виконати месидж «Стоп вогонь!», коли «в тебе стріляють російські солдати», і сідати за стіл переговорів «з українськими сепаратистами, коли в тебе стріляє Росія», Руслана сказала, що «Стоп вогонь» повинен стосуватися тільки перестрілки зі своїми ».

Як повідомляв УНІАН, присутній на прес-конференції генерал-полковник запасу, керівник ГО «Офіцерський корпус», керівник Центру з обміну полонених Володимир Рубан повідомив, що в Донецькій області після останніх боїв взято в полон 680 українських військовослужбовців, і 80% з них - з-під Іловайська.

Фото-новини з прес-конференції: http://photo.unian.net/ukr/themes/50811