Київ. 23 липня. УНІАН. Всеукраїнська громадська організація «Громадська Сила» оголосила про старт всеукраїнської програми «Вони захищають Україну».

Про це лідер ВГО «Громадська Сила», дніпропетровський політик, меценат і бізнесмен Загід Краснов повідомив на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, метою програми є підтримка патріотів Донбасу, які готові із зброєю в руках захищати свої домівки і відстоювати територіальну цілісність України.

Відео дня

Краснов відзначив, що його організація забезпечує соціальний захист сімей учасників антитерористичної операції.

«Громадська Сила» бере на себе відповідальність допомагати у наданні житла в Дніпропетровську, працевлаштуванні і піклуванні за дітьми і надавати щомісячну матеріальну допомогу сім'ям тих патріотів з Донбасу, які беруть участь в АТО», - сказав Краснов.

Він уточнив, що організація вже надає матеріальну допомогу сім'ям учасників АТО, сім'ям, які втратили годувальника в АТО, опікується оздоровленням і психологічною реабілітацією дітей, а також надає юридичні консультації тим військовослужбовцям, які вже були в зоні АТО, в обстоюванні їх соціальних прав.

Краснов закликав бізнесменів об'єднатися і приєднатися до програми «Вони захищають Україну».

«Сьогодні війна, і кожний мужик повинен воювати, а якщо він не воює, він має допомогти тим сім'ям, які цієї допомоги потребують. У цей складний для країни час бізнес має бути максимально відповідальним, і ті, хто має можливість, повинні піклуватися про чужих дітей як про своїх», - сказав Краснов.

Він також повідомив, що в першу чергу організація надає допомогу сім'ям загиблих учасників АТО. Щоб одержати допомогу, необхідно зателефонувати на «гарячу лінію» ВГО «Громадська Сила» у Дніпропетровську - (056) 735 23 23, вказавши прізвище, ім’я, по батькові і номер частини.

Фото-новини з прес-конференції: http://photo.unian.net/ukr/themes/49874

Відео-запис прес-конференції: http://www.unian.ua/multimedia/video-1/1071-voo-gromadska-sila-obyyavlyaet-o-starte-vseukrainskoy-programmyi-oni-zaschischayut-ukrainu.html