Київ. 18 липня. УНІАН. У Києві 20 липня на запрошення Ізраїльського культурного центру при посольстві держави Ізраїль в Україні дасть гала-концерт група «Subliminal» з програмою «З Ізраїлю з любов'ю».Презентація події відбулася на прес-конференції в УНІАН за участю репера, продюсера та, як зазначалось, першого в Ізраїлі виконавця у жанрі хіп-хоп Яакова (Коби) Шимоні, відомого під псевдонімом Саблімінал (Subliminal).

Виступ групи «Subliminal» відбудеться за участю відомих ді-джеїв в форматі вечірки в столичному клубі «City Beach Club». Організатори концерту обіцяють музичні сюрпризи від виконавців. Вхід на захід відбуватиметься за запрошеннями, безкоштовно.

«В цей непростий для України та Ізраїлю час ми присвячуємо концерт «З любовю з Ізраїля» молоді ізраїльської молоді українській і бажаємо, щоб і у нас, і у вас був мир та порозуміння», - зазначила другий секретар посольства Ізраїль в Україні, директор Ізраїльського культурного центру Гіта Шлік Відер. Вона наголосила, що це перший, але скоріш за все, не останній концерт «Subliminal» в Україні.

Відео дня

«Цього разу буде один концерт. В Києві. Але я думаю, що він буде вдалим і згодом Subliminal проведе концерт в Олімпійському палаці в Україні. Це перший концерт, але не останній», - зазначила представник посольства.

Як повідомила директор єврейського студентського культурного центра «Гітель Київ» Тетяна Абович, в Київ приїжджають 6 учасників групи. За її словами, наразі лише у Кобі Шимоні вже налічується близько 40 пісень, які вважаються шлягерами в Ізраїлі.

Сам виконавець, який був присутній на прес-конференції, серед іншого повідомив, що одружений на дівчині з України, з Києва. Він сподівається, що через деякий час, коли підростуть його двоє дітей, він привезе їх на батьківщину дружини, щоб показати, звідки їхня мама.

Саблімінал зізнався, що поки не знайомий з творчістю українських реперів. Але сказав, що з радістю познайомиться з зірками українського хіп-хопу, репу і якщо вийде, то зробить якісь спільні роботи з ними. Він зазначив, що наразі виходить альбом, в якому зібрані композиції у його виконанні, зроблені у співпраці і він дуже любить співпрацювати з колегами з інших країн.