За підсумками 2013 -го фінансового року ТОВ «Інтеравіа » - провідний мережевий оператор українського ринку хендлінгових послуг - вперше за останні 5 років отримав прибуток .

У 2013 -му році парк спеціальної наземної техніки для обслуговування аеропорту « Інтеравіа » був збільшений на 40 % , в ​​результаті чого частка власних основних засобів компанії істотно зросла в порівнянні з аналогічним показником 2012 -го року.

На сьогоднішній день в « Інтеравіа » вводиться в експлуатацію власний сервісно -технічний центр, що дозволяє здійснювати комплексне технічне обслуговування та ремонт наземної техніки , розширено спектр послуг , що надаються в Міжнародному аеропорту « Бориспіль» за рахунок отримання Сертифікату на право здійснення обробки поверхні повітряних суден проти обмерзання . Також , спільно з групою розробників , був створений ряд нових програмних продуктів , спрямованих на автоматизацію виробництва і що дозволяє істотно оптимізувати виробничі процеси. У тому числі , на новій платформі запущено офіційний веб -ресурс - www.interavia.ua

Відео дня

Помітних успіхів компанія « Інтеравіа » досягла у сфері сертифікації різних видів діяльності та отримання відповідних дозвільних документів. Так , система управління якістю « Інтеравіа » успішно пройшла сертифікацію на відповідність стандартам ISO 9001:2008. Компанія отримала 3 -х -річні сертифікати Державної Авіаційної Служби на здійснення комплексного наземного обслуговування в міжнародних аеропортах «Бориспіль» , «Київ» ( Жуляни ) і « Харків». Разом з тим , Навчально- тренувальним центром « Інтеравіа » був повторно отриманий сертифікат Державної Авіаційної Служби , що дозволяє проводити підготовку з авіаційної безпеки , перепідготовку та підвищення кваліфікації персоналу, що працює в сфері цивільної авіації.

Значне зростання масштабів діяльності « Інтеравіа » зажадав розширення штату на 40 %. Станом на початок 2014 року в компанії працюють більше тисячі співробітників.

Успіхи компанії були досягнуті , в тому числі , завдяки тому , що новий мажоритарний акціонер « Інтеравіа » - авіакомпанія МАУ - збільшив статутний капітал « Інтеравіа » з 24 тисяч гривень до 8 мільйонів гривень і додатково в 2013 році надав фінансові гарантії на суму 25,5 мільйонів гривень. Це дозволило компанії за рахунок значного оновлення та нарощування парку наземного обладнання розширити спектр надаваних послуг , відмовитися від дорогого орендного обладнання, і , як результат , знизити собівартість своїх послуг.

Крім того , після зміни підконтрольного колишньому мажоритарному акціонерові « Swissport International » генерального директора « Інтеравіа » пана Семенченко , компанія « Інтеравіа » відмовилася від необгрунтовано дорогих послуг , які до зміни акціонерів вона замовляла у власного акціонера - « Swissport International » , - що дозволило скоротити витрати на 6 мільйонів гривень на рік .

« У 2013 -му році , вперше після виходу на повний спектр обслуговування , « Інтеравіа » досягла прибутковості і продемонструвала позитивні показники операційної діяльності , - зазначив Генеральний директор« Інтеравіа »Олександр Сураєв . - Це свідчить про те , що акціонерами компанії була обрана , а менеджментом і персоналом - успішно реалізована - правильна стратегія розвитку підприємства . Хочу висловити свою подяку всім тим , хто вніс свою лепту у вражаючий успіх нашої спільної справи . Упевнений , попереду « Інтеравіа » чекає ще безліч перемог і досягнень на українському ринку хендлінгових послуг ».

Довідка:

ТОВ « Інтеравіа » (раніше - « Свиспорт Україна » ) - провідний мережевий оператор українського ринку хендлінгових послуг , успішно здійснює свою діяльність в міжнародних аеропортах «Бориспіль» , «Київ» ( Жуляни) , «Харків».

На сьогоднішній день клієнтська база « Інтеравіа » налічує близько 40 провідних українських і зарубіжних авіакомпаній , що становить більшість авіаперевізників , що користуються повітряним простором України . Серед клієнтів компанії - провідні європейські та українські бренди: «Міжнародні Авіалінії України » , « KLM » , « Air France » , « British Airways » , « Lufthansa » , « EL -AL » , « Austrian Airlines » , « Fly Dubai » , « Wizzair » , « Alitalia » , « Air Baltic » , « Air Astana » , « Turkish Airlines » , « Uzbekistan Airways » , «Аерофлот» , « Росія » , « Transaero » , « Wind Rose » та інші.