Київ. 4 квітня. УНІАН. Лідер «Правого сектора», кандидат у президенти України Дмитро Ярош запевняє, що готовий до політичних дебатів з будь-ким із зареєстрованих кандидатів у президенти, за винятком представників Партії регіонів Олега Царьова і Михайла Добкіна.

Про це Ярош сказав на прес-конференції в УНІАН.

“Я не політик. Я тільки навчаюсь. Будемо дебатувати, звичайно. Я готовий говорити з будь-ким із кандидатів у президенти. Не хотілось, звичайно, говорити з Царьовим, Добкіним і деякими іншими”, - сказав Ярош.

Відео дня

На запитання, що він робитиме, якщо програє виборчі перегони, Ярош відповів, що в такому разі партія «Правий сектор» буде готуватися залишитись у політиці, суспільно-політичному житті і буде готуватися до парламентських виборів.

Також Ярош повідомив, що він давно знайомий, має добрі стосунки і співпрацю з головою СБУ Валентином Наливайченком, секретарем РНБО Андрієм Парубієм, а також запевнив, що очолювана ним партія готова допомогти і МВС, і СБУ в разі потреби для пошуку вбивць, які розстрілювали людей у центрі Києва.

Ярош запевнив, що «Правий сектор» не має на руках зброї. «Ми зараз не маємо на руках ніякої незареєстрованої зброї, але я переконаний, що громадяни країни мають право мати зброю, але все це має відбуватися в законодавчому полі», - сказав Ярош.