Київ. 24 березня. УНІАН. Народний депутат України (фракція «УДАР») Руслан Сольвар обіцяє розселити українських військовослужбовців з Криму на території свого виборчого округу у Київській області.

Про це Сольвар сказав на прес-конференції в УНІАН.

“На території свого округу (№91, Київська область), а це Фастів, Макарів, ми знайдемо можливість розселити людей, які будуть цього потребувати”, - наголосив він.

Відео дня

Сольвар порадив військовим звертатись по допомогу до його благодійного фонду “Разом у майбутнє”.

Він повідомив, що на сьогодні вже ведуться відповідні перемовини з 15 військовими.

“Я думаю, цих людей ми обов'язково евакуюємо, приймемо на території, надамо матеріальну допомогу”, - наголосив Сольвар.

Депутат сподівається, що українські військові вже найближчим часом зможуть вийти з оточення російських окупантів в Криму. За його словами, українські військові очікують наказу, який дасть їм можливість забрати документи і перевестися до українських військових частин для подальшого несення служби. За даними Сольвара, такий наказ буде видано вже завтра.

Він наголосив, що всі військові мають бути впевнені, що в Україні на них чекають, зустрінуть та нададуть всю необхідну допомогу.

Сольвар також повідомив, що до нього звертаються військовослужбовці, які не готові служити у російській армії, і хочуть переїхати на материкову частину України. Сольвар зауважив, що його благодійний фонд може надавати матеріальну допомогу таким військовим.

Крім того, депутат повідомив працівники його фонду намагаються допомогти знайти викрадених військових та цивільних осіб у Криму.

Також Сольвар запевнив, що допомагатиме військовим, які поки залишаються в Криму.