Відкриття нового головного офісу компанії Gunsel Group зібрало впливових бізнесменів Туреччини та України.

Компанія Gunsel, яка надає послуги в сфері пасажирських і вантажних перевезень на території України з 1997 року, вчора відкрила новий офіс. На заході були присутні Посол Туреччини в Україні Мехмет Самсар, Голова профспілки атестованих працівників внутрішніх справ Анатолій Онищук, колишній Глава державної ради Туреччини Хусейн Каракуллукчу, Президент всеукраїнської асоціації автоперевізників (ВААП), народний депутат і Голова міжпарламентської групи дружби Україна - Туреччині Ігор Шкіря, Перший віце-президент УСПП Сергій Прохоров, директор департаменту автомобільного транспорту Дмитро Пєтухов, Голова профспілки працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства України Олег Хмарний, представники автобусної федерації Туреччини, Торговий Аташе Туреччини в Києві пані Белькіс Гюлеч, заслужений артист України Віктор Павлик, а також бізнесмени обох країн.

Відео дня

Глава Правління Gunsel Селами Гюнер виголосив вступну промову, в якій він висловив своє почуття радості в зв'язку з присутністю на даній зустрічі всіх друзів. Він заявив, що компанія Gunsel залишається передовою компанією в сфері перевезень і продовжує своє активне інвестування в ринок України.

Далі тримав слово Посол Туреччини в Україні Мехмет Самсар, який привітав компанію Gunsel, що представляє, за його словами, турецький діловий світ на вищому рівні. Посол упевнений, що успішний і динамічний розвиток компанії є хорошим прикладом для всіх інших турецьких інвесторів.

Привітав з успіхами в інвестуванні на українському ринку компанію Gunsel і Президент Всеукраїнської асоціації автоперевізників Ігор Шкіря. Зазначив він колосальний успіх компанії на території України, якого вона добилася навіть незважаючи на кризу в країні. При цьому він додав, що "Криза насправді в наших головах".

Свою задоволеність зростанням інвестицій в Україну турецьких компаній висловив Перший віце-президент УСПП Сергій Прохоров. Підкреслив він і важливість того, що TUSIВ представляє турецькі бізнес кола в Україні. Наприкінці передав вітання від Анатолія Кінаха, Президента УСПП, Радника Президента України Віктора Януковича та народного депутата.

Глава профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ Анатолій Онищук тепло відгукнувся про його дружбу з паном Селами Гюнер, яка почалася ще 10 років тому і триває донині. "Щороку Гюнсел Груп сприяє допомоги сім'ям загиблих співробітників міліції, ця компанія - відмінний приклад для всіх".