Новорічна пора - високий сезон для магазинів побутової техніки та електроніки. Статистика в Україні показує, що до 17% річних покупок здійснюються покупцями саме в грудневий період.
Всеукраїнська мережа магазинів «Фокстрот» - провідний рітейлер побутової техніки та електроніки в Україні в передноворічні дні зустрічає покупців багатим асортиментом від провідних світових виробників і спеціальними пропозиціями щодо їхнього придбання. Кращими новорічними подарунками цього року, судячи з грудневої статистики, стали для українців мультиварки, планшети та смартфони.
Продавці мережі намагаються створити неповторний новорічний настрій для мільйонів своїх покупців по всій Україні. Наприклад, покупець «Фокстроту» вибирає подарунки для рідних і близьких людей під улюблені новорічні мелодії і милується красунею-ялинкою. На касі промоутери в костюмах лисичок допомагають відвідувачам упаковувати їхні покупки в ошатний подарунковий пакет «Фокстрот». Адже святкова упаковка - це половина подарунка.
І, звичайно ж, приємним нововведенням у «Фокстроті» стали новорічні ярмарки. З 19 по 22 грудня проходив всеукраїнський Новорічний ярмарок, на який у магазини прийшли тисячі охочих порадувати близьких корисними подарунками зі знижкою до 60%.
А вже в найближчі вихідні, 28 і 29 грудня, 30 магазинів «Фокстрот» * у різних регіонах України продовжать традицію новорічних сюрпризів і зустрінуть маленьких відвідувачів подарунками, серед яких маска лисички, набір олівців і фірмова новорічна розмальовка.
Дорослі отримають вітальну листівку, яка в той же час є сертифікатом на знижку в розмірі 50 гривень для покупок у «Фокстроті». Такою листівкою можна привітати друзів, відправити поштою знайомим або із задоволенням скористатися самому.
- Ми прагнемо, щоб новорічний настрій кожного гостя після відвідування нашого магазину не тільки посилився , але і зберігся на цілий рік, а обраний подарунок радував якомога довше, - розповіла Наталія Середня, директор з маркетингу торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» . - Адже в наших магазинах для багатьох починається новорічне свято. Нехай мрії українців про затишок і комфорт в їхніх будинках збудуться у «Фокстроті». Наша команда докладе для цього максимум зусиль!
Приходьте і ви! У мережі магазинів «Фокстрот» для кожного знайдеться подарунок до смаку, а до того ж - новорічний настрій і святкові сюрпризи.
 
Довідка: Торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером ** ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгової мережі був відкритий в 1994 році, і станом на грудень 2013 року в Україні налічується 235 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 113 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна площа складає більше 319 000 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte & Touche, торгівельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. З 2010 року торгова мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» - найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.

* Подробиці та перелік магазинів дізнавайтеся в інформаційній службі ТМ «Фокстрот техніка для дому» за телефоном 0-800-500-153
Умови надання святкових знижок і подробиці щодо спеціальних пропозицій дізнавайтеся у продавців-консультантів магазину ТМ «Фокстрот техніка для дому».
** За даними GFK, 2012.

Відео дня