Українське представництво Берлін-Хемі Менаріні в Україні завершило редизайн упаковки ферментного препарату «Мезим форте». У новому дизайні розробники зберегли всі атрибути впізнаваємості упаковки, тим самим зробили її більш зручною та захищеною від підробок.
Нова упаковка виглядає саме так:

МЕЗИМ ФОРТЕ ЗМІНИВ УПАКОВКУ


Зміни в упаковці ферментного препарату Мезим форте:

Відео дня

 

МЕЗИМ ФОРТЕ ЗМІНИВ УПАКОВКУМЕЗИМ ФОРТЕ ЗМІНИВ УПАКОВКУМЕЗИМ ФОРТЕ ЗМІНИВ УПАКОВКУ
Мезим форте – це ферментний препарат, який виробляється в Німеччині. Мезим форте допомагає при диспепсії; одночасному вживанні тяжко перетравлюваної рослинної, жирної та незвичної їжі; метеоризмі, пов’язаний із вищевказаними розладами; при прискоренні пасажу їжі в кишечнику функціонального характеру.

Таблетка Мезим форте містить порошок з підшлункових залоз свиней із рівнем ліпази 3500ОД.Є.Ф., амілази 4200 ОД.Є.Ф., протеази 250 ОД.Є.Ф. Ліпаза, амілаза, протеаза – це ферменти, які допомагають перетравлюванню жирів, вуглеводів та білків відповідно.

«Мезим® Форте» потрібен при зниженні зовнішньосекреторної функції підшлункової залози, тобто при нестачі в організмі власних травних ферментів, які вона має синтезувати. Найчастіше такий стан виникає при переїданні, вживанні жирної, гострої або незвичної їжі. У таких випадках людина відчуває біль у верхній частині черевної порожнини, важкість у животі, страдає через відрижку, нудоту та підвищене газоутворення. Мезим ® Форте сприяє усуненню цих симптомів функціональної диспепсії. Зовнішньосекреторна функція підшлункової залози недостатня також і при хронічному панкреатиті, прискоренні пасажу їжі по кишечнику, порушеннях у системі «печінка – жовч» тощо. Дія Мезиму ® Форте полягає в покращенні перетравлювання жирів, білків та вуглеводів у дванадцятипалій кишці. Потрібні для цього ферменти надходять туди з препарату, тому підшлункова залоза людини може «відпочити», завдяки чому зникають негативні симптоми, поновлюється синтез власних ферментів і покращується самопочуття. Важливо, що активна речовина Мезиму ® Форте – натуральний очищений панкреатин з підшлункової залози свиней. Ця сполука добре сприймається організмом людини та не несе ризику пріонних інфекцій, на відміну від панкреатину з підшлункової залози великої рогатої худоби. Перевагою Мезиму® Форте є також відсутність у його складі жовчних кислот. Це дозволяє застосовувати препарат у пацієнтів з дискінезією жовчних шляхів, хронічним гепатитом, порушенням прохідності кишечнику, а також іншими патологіями печінки та гастродуоденальної зони. Безпека та якість препарату Мезим® Форте безпечний, адже проходячи весь шлунковокишковий тракт і нормалізуючи процеси травлення, сам він не змінюється. Препарат не всмоктується у кишечнику, не проникає крізь плацентарний та гематоенцефалічний бар’єр, не спричиняє алергічні реакції, оскільки не містить потенційно небезпечні речовини, наприклад, барвники й пластифікатори. Випуск препарату в двох дозуваннях, що визначається за вмістом ферменту ліпази (по 3500 та 10000 ОД), дає змогу оптимального вибору відповідно до стану пацієнта, його віку та маси тіла.

Якість Мезиму®Форте ретельно контролюється на всіх етапах виробництва й логістики з Німеччини та перед надходженням в аптеки України. («МистерБлистер», №11,2011,С. 53)

МЕЗИМ - ПІСЛЯ ЇЖІ ЛЕГШЕ З НИМ!