Київ. 13 грудня. УНІАН. На 94-му виборчому окрузі (Обухів, Київська область) досить активно застосовуються чорні піар-технолгогіїі.

Про це сьогодні під час прес-конференції в УНІАН заявив прес-секретар кандидата у народні депутати по цьому округу Юрія Кармазіна Олексій Оскер.

Він зазначив, що за останні два місяці було зафіксовано багато “бруду, антипіару та чорного журналістського використання слова”.

Відео дня

“Прикро, що до цих пір всі передвиборчі технології политі брудом від опозиції. Бадаєв (Руслан Бадаєв є кандидатом у народні депутати у 94-му окрузі від Партії регіонів – УНІАН) теж Кармазіну не конкурент. У Кармазіна конкурент – адмінресурс. Немає на сьогоднішній день конкурента у Кармазіна. Є влада, адмінресурс і, як не прикро, чорний піар, чорний бруд, але, навіть, не від провладного кандидата. Найбрутальніші передвиборчі технології надходять саме, на жаль, з тих штабів, від тих політичних сил, які, за логікою речей, повинні об'єднатись з Кармазіним, з тими політичними силами, які себе називають опозиційними, демократичними, показати, як потрібно вести вибори красиво, виважено, але, на жаль, примітивізм деяких горе-кандидатів, вражає”, - сказав Оскер.

Він також зауважив, що Кармазіним та його командою ще перед виборами було прийнято рішення “жодними діями, словом не зачіпати лідерів опозиції і не говорити жодного поганого слова про опонентів”.

Він також зауважив, що Кармазін – це людина, яка знає про всі проблеми, що відбуваються на окрузі, і його знають виборці.

У свою чергу, директор інформаційного порталу та газети “Flash on Time News” Денис Маганов зауважив, що найбільше бруду на 94-му окрузі “виливається на явних претендентів на перемогу”.

Нагадаємо, повторні вибори народних депутатів у «проблемних» округах мають відбутися у неділю, 15 грудня.