У мережі під ТМ Parallel почалася реалізація зимового бензину класу D. Такий бензин максимально адаптований для роботи в морозну погоду і може забезпечити безперебійну роботу автомобіля в цей період.

«У бензині зимового класу D більше легких вуглеводнів, відповідно, менша щільність, а отже, вони краще випаровуються при низькій температурі навколишнього середовища, відповідно, холодний двигун на морозі з таким паливом заводиться набагато легше, - говорить директор з якості компанії «Паралель» Олександр Тітов, - автомобіль стає потужнішим, так як вуглеводні, які вже випарувалися,  більш повно згоряють у двигуні, що, до того ж зменшує кількість шкідливих викидів в атмосферу».

У мережі АЗК мережі під ТМ Parallel до кінця зими буде продаватися тільки бензин D класу, який представлений лінійкою фірмових бензинів Perfekt 95 і Perfekt 92, а також маркою А - 95 євро.

«Перед зміною одного сезонного палива на інше немає необхідності в спеціальній підготовці паливної системи. Вибираючи бензин D класу, автомобілісти зможуть розраховувати на надійну і стійку роботу двигуна в суворих зимових умовах, - підкреслив директор з якості компанії Parallel Олександр Тітов.

Довідка :
ТОВ «Паралель -М ЛТД» - Мережа під брендом « Паралель » сьогодні налічує 117 АЗК , з них 36 АЗС є джоберами компанії, що використовують бренд «Паралель» на підставі відповідного договору ( 20 АЗС компанії «Донбаснафтопродукт» та 16 АЗС компанії «Нефтепромторг» ) . Також  Параллель» використовує торгову марку «Гефест» у Запорізькій області та АР Крим (всього 2 АЗС) і торгову марку PitStop в м.Донецьку (1 АЗК), ще 12 АЗС компаній «Донбаснафтопродукт» ( 8 ) і «Нефтепромторг » ( 4 ) реалізують паливо компанії «Паралель» у мережі своїх АЗС.
Бренд «Паралель» сьогодні представлений в Донецькій, Луганській, Дніпропетровській і Запорізькій областях.
Компанія «Паралель» у 2012 році стала членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів з метою впроваджувати принципи Всесвітньої паливної хартії в Україні
Статутний капітал ТОВ «Паралель -М ЛТД» контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ. 100 % акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Відео дня