ТОП-менеджери та керівники ключових напрямків компанії «Паралель» отримали міжнародні дипломи MBA і звання «Магістр бізнес-адміністрування» після успішного закінчення навчання в Києво-Могилянській Бізнес Школі по корпоративній програмі «Академія стратегічного лідерства».

Корпоративна програма була розроблена викладачами kmbs спеціально для керівної ланки компанії «Паралель» і включала в себе такі навчально- прикладні блоки, як стратегічна і функціональна архітектура бізнесу, успішне управління в контексті змін та ефективне персональний розвиток. У найближчому майбутньому, учасники навчання готуються втілити в життя інноваційні бізнес-ідеї та проекти, розроблені в процесі навчання, які допоможуть компанії зробити черговий якісний прорив.

«Я розглядаю це навчання як головний фундамент для динамічного росту і розвитку нашої компанії, - зазначила генеральний директор компанії «Паралель» Олена Хілієнко, - Компанія може ефективно досягати поставлених цілей тільки в тому випадку, якщо в ній працюють фахівці, що володіють високими професійними знаннями та якостями лідера. Програма навчання була розроблена виходячи з наших стратегічних цілей і завдань, і сфокусована на специфіці нашого бізнесу. Головний результат - це трансформація свідомості і переосмислення підходів до побудови бізнес-процесів, готовність працювати в абсолютно нової бізнес - реальності. Наші цілі тепер ще більш амбітні, і ми точно знаємо, що ми їх досягнемо !»