Спеціальна пропозиція від компанії «МАКСУС УКРАЇНА»: світлодіодні прожектори серії  ART за супер цінами! Клієнти компанії можуть придбати LED прожектор за ціною від 175 грн до 450 грн на сайті інтернет-магазину світлодіодних ламп «МАКСУС УКРАЇНА».
Зовнішньому освітленню у всі часи приділялося багато уваги як з боку виробників, так і з боку споживачів.  Оскільки вуличні світильники частіше всього використовуються довгий час або навіть цілодобово, виникає проблема особливо високих витрат на електроенергію. Важливим завданням для виробників джерел освітлення є створення енергоефективного продукту з максимально низькою ціною.

Компанія «МАКСУС УКРАЇНА» з цим завданням впоралася! Нещодавно на ринок України вийшла серія світлодіодних прожекторів серії ART від MAXUS і відразу здобула популярність серед споживачів. LED прожектори серії ART потужністю від 10 до 30 Вт – це універсальні світлодіодні прожектори для побутового застосування.

Використовуються вони як з метою декоративної підсвітки, так і для основного освітлення: фасадів магазинів, гаражів, під’їздів, рекламних конструкцій, зовнішньої підсвітки будівель, споруд, спортивних майданчиків, авто паркінгів, промислових об’єктів – світлодіодний прожектор MAXUS ART світить яскраво за мінімального споживання електроенергії.

Відео дня

Високий світловий потік дозволяє використовувати світлодіодний прожектор MAXUS ART замість застарілих галогенних та металогалогенних прожекторів, споживаючи в 6 разів менше електроенергії.

Прожектор MAXUS ART працюватиме в спеку та в мороз, під дощем та снігом, оскільки він надійно захищений від пилу та вологи (ступінь його захисту – ІР65). Удари та падіння не пошкодять міцний корпус та скло LED прожектора  ART – він прослужить багато років без будь-якого обслуговування.

Особливості конструкції вуличних світлодіодних прожекторів MAXUS ART надають користувачам широкі можливості для вибору місця та способу їх кріплення. Цей LED світильник можна закріпити в будь-якому необхідному місці та легко змінювати напрямок його світлового променя.

Якісне зовнішнє світлодіодне освітлення тепер не стаття високих витрат! Більше немає необхідності економити, вимикаючи світло на вулиці, або відмовлятися від яскравих ідей в оформленні присадибної ділянки. Компанія «МАКСУС УКРАЇНА» пропонує найсучасніші та найефективніші рішення для дому та бізнесу своїх клієнтів.