«Професіоналізм і удача» - саме ці якості дозволили молодій українській гоночній команді «Team Ukraine racing with Ferrari» стати кращою в командному заліку за підсумками сезону і завоювати відразу два подіуми на заключному етапі Ferrari Challenge Europe 2013, який проходив 7-10 листопада в м. Муджелло (Італія). Сергій Чуканов став чемпіоном в заліку для професійних пілотів Trofeo Pirelli, Андрій Лебідь завоював бронзу в Coppa Shell. Перша українська команда, яка виступає в найпрестижніших міжнародних гоночних серіях, беручи участь лише другий рік поспіль у серії кільцевих гонок Ferrari Challenge, довела свою безумовну майстерність на 20-й ювілейній гонці.

Майстерність українських пілотів та їх виняткову волю до перемоги відзначив Ігор Янковський, власник компанії DIAMOND SPHERE GROUP, логотип якої з першого дня створення команди прикрашає борт гоночного автомобіля, пофарбованого в кольори українського прапору.

Відео дня

«Я щиро вітаю команду українських гонщиків, яким вдалося тріумфально завершити свій другий сезон і стати лідерами в престижних змаганнях Ferrari Challenge. Ця заслужена перемога стала результатом злагодженої роботи великого колективу, продемонструвавши високий потенціал вітчизняного автоспорту. Два роки тому, приймаючи рішення щодо партнерства з першою в історії України професійною командою «Team Ukraine racing with Ferrari», ми не сумнівалися в її успіху і весь цей час із завмиранням серця стежили за тренуваннями і заліковими виступами наших пілотів. Сьогодні можна впевнено заявити – нам вдалося створити сильну команду – екіпаж пілотів, яким не страшні жодні траси при будь-якій погоді, і будь-яка кваліфікаційна сесія», - заявив Ігор Янковський, який спостерігав за гонками в Італії.

«Також хочеться згадати, що напередодні, українським автогонщикам вдалося виграти фінальну боротьбу за чемпіонський титул в ще одній елітній європейській гоночної серії - GT Sprint. Цей рік для «Team Ukraine racing with Ferrari» по-справжньому вдався і я не сумніваюся, що команда не збирається зупинятися на досягнутому», - зазначив Ігор Янковський.


DIAMOND SPHERE GROUP

«Даймонд Сфір Груп» – група компаній, діяльність яких представлена в різних галузях економіки: фінансові послуги, залізничний та морський транспорт, сільське господарство, видобуток корисних копалин. Здійснює свою діяльність з 2001 року. На сьогоднішній день чисельність співробітників складає більше 900 осіб.

ТОВ "Даймонд Сфір Груп"
Україна, 03680, м. Київ, вул. Амосова, 12
БЦ "Горизонт Парк" корп. 1, 5 поверх
Тел.:        +380 44 459 03 04
Факс:       +380 44 459 03 05
E-mail: g.krupa@dspgroup.org