Святкове відкриття 5- го магазину «Фокстрот» у м. Рівне (ТРЦ « Екватор») відбудеться 7-10 листопада 2013
Мережа «Фокстрот. Техніка для дому» поповнилася новим магазином у Рівному за адресою: вул. Макарова, 23.  Загальна  площа нового «Фокстроту» -  1875 кв.м.,  представлено  асортимент  товару   від 200 виробників з-понад  25 країн світу.
У новому магазині відвідувачі зможуть легко знайти потрібний товар та скористатися усім арсеналом послуг в єдиній сервісній зоні, що включає каси, кредитних операторів, перевірку техніки та інформаційну довідку.

У новому супермаркеті «Фокстрот» протягом 4- х днів на честь відкриття будуть діяти святкові знижки до 60% та спеціальні пропозиції, серед яких розіграш цінних подарунків та гарантований приз – мікрохвильова піч Delfa D 20MW - першим  20 покупцям, що здійснять покупку на суму від 500 гривень*.

«Фокстрот» став якірним орендарем в ТРЦ «Екватор» у Рівному, бо цей комплекс відповідає високим європейським стандартам, яких дотримується наша мережа. І щодня десятки тисяч рівнян, які так полюбляють проводити вільний час в «Екваторі», зможуть насолодитися комфортними умовами покупки в нашому супермаркеті, - повідомив В'ячеслав Поврознік , виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». – До того ж, низка відкриттів у «Фокстроті» триває –  вже за тиждень ми урочисто відкриємо наступний - 230-й магазин мережі: у Києві , в ТЦ «Silver Breeze».

Відео дня

Довідка: Торгова мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером ** ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгової мережі був відкритий в 1994 році, і станом на листопад 2013 року в Україні налічується 229 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 113 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна площа складає 310 000 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte & Touche, торгівельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Обсяг продажів мережі за 2012-13 фінансовий рік склав більше 7.17 мільярдів гривень. З 2010 року торгова мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» - найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.
* Умови надання святкових знижок та подробиці щодо спеціальних пропозицій запитуйте у продавців-консультантів ТМ «Фокстрот техніка для дому».
** За даними GFK, 2012.