Урочисті заходи в форматі зустрічі всіх поколінь відбулися у Міжнародному виставковому центрі.
На дружній зустрічі були присутні комсомольці всіх поколінь, перші секретарі ЦК ЛКСМУ Анатолій Корнієнко, Валерій Цибух, Олександр Присяжнюк.

В Києві відбулися заходи присвячені 95-й річниці створення Ленінського комсомолу (ВЛКСМ)(На фото- зліва направо - Цибух Валерій, Присяжнюк Олександр, Корнієнко Анатолій)

Згадували здобутки та вклад комсомолу в розвиток держави та наголошували на необхідності зв’язку поколінь, нових завдань та задач які стоять перед сучасним комсомолом, який відродив свою діяльність в січні 1993 року. В Києві відбулися заходи присвячені 95-й річниці створення Ленінського комсомолу (ВЛКСМ)

Відео дня

 

На фото - Олександр Присяжнюк, перший секретар ЦК ЛКСМУ з 2009 р.

 

Комсомольці в свою чергу, провели антикапіталістичний марш у Києві. Основні вимоги сучасних комсомольців – перше робоче місце, заробітна плата, освіта. Комсомольці борються за втілення цих гарантій державою.

 

В Києві відбулися заходи присвячені 95-й річниці створення Ленінського комсомолу (ВЛКСМ)Також, під час маршу та мітингу який відбувся біля пам’ятника Леніну в Києві на Бессарабській площі комсомольці висловились за проведення референдуму стосовно визначення зовнішньополітичного курсу країни, наголошували на тому, що це – гарантоване право для кожного громадянина, і молодь хоче бути активним учасником всіх важливих процесів в державі.


Комсомольці також наголошували на загрозі відновлення неофашизму в Україні та необхідності роботи в суспільстві, насамперед з молоддю по відверненню цієї загрози, адже молодь України – нащадки переможців.


В ході мітингу до комсомольців з привітанням та настановами звернувся перший секретар ЦК Компартії України Петро Симоненко та лідер Ленінського комсомолу України Олександр Присяжнюк.

В Києві відбулися заходи присвячені 95-й річниці створення Ленінського комсомолу (ВЛКСМ)
Після виступаючих урочисто було вручено комсомольські квитки новому поповненню лав комсомолу. В цьому році до комсомолу вступають молоді люди народжені в 1999 році.

http://komsomolua.org/