Київ. 4 жовтня. УНІАН. У суботу, 5 жовтня, о 12.00 відбудеться урочисте відкриття зимового спортивного сезону 2013-2014 рр. на льодовому спортивному комплексі “АТЕК” у Києві.

Про це під час прес-конференції в УНІАН повідомив виконавчий директор ЗАТ «АТЕК» Геннадій Ковтун.

Він зауважив, що завтра на спорткомплексі відбудеться матч аматорської хокейної ліги.

Відео дня

“Ми хочемо запросити всіх мешканців Києва, всіх шанувальників хокею та зимових видів відпочинку, оскільки в планах колективу не лише розвиток хокею. У нас багато планів і всі вони амбіційні... Колектив спортивного комплексу може вирішувати будь-які поставлені перед ним завдання. Ми зробимо так, що наші професійні команди зможуть запросити і організувати на нашому спортивному комплексі турніри будь-якого рівня, щоб змогли тренуватись наші діти, щоб тренери знаходили майбутніх зірок не лише українського, а й світового хокею і щоб ці зірки-хокеїсти змогли продовжити і примножити хороші традиції нашого хокею. Спорткомплекс живе, буде жити і буде покращуватись”, - сказав Ковтун.

Він розповів, що внаслідок управлінських дій колишніх орендарів “АТЕК” перебував в жахливому стані. За його словами, після того, як внаслідок судових рішень колишні орендарі втратили будь-яке право на користування приміщеннями спорткомплесу, на цій території було розпочато “нову сторінку в історії спорткомплексу”. Було проведено масштабні капітальні та косметичні будівельні роботи аби встигнути підготувати спорткомплекс до нового зимового сезону.

“Дізнавшись про відродження спортивного клубу, до нас почали приїздити молоді люди з неординарними пропозиціями, дуже цікавими ми уважно їх розглянемо і думаю, що зможемо організувати нові, цікаві напрямки. Ми хочемо, щоб та слава, яка була у спортивного клубу “АТЕК”, була відновлена. Повинен бути і буде спортивний клуб “АТЕК” одним з найкращих не лише в Києві, а й по всій Україні”, - наголосив Ковтун.

Спорткомплекс “АТЕК” знаходиться у Святошинському районі Києва, на вул. Чистяківській, 20.