У Міжнародний день людей похилого віку «Фокстрот» покликав своїх клієнтів на практичні курси для пенсіонерів
Харківський супермаркет «Фокстрот. Техніка для дому» на проспекті Перемоги, 62 -З став першим у пілотному проекті, покликаному допомогти людям похилого віку розібратися в сучасному розмаїтті гаджетів і їх функціоналі, що полегшує життя літніх людей. Надалі планується тиражування цього проекту по всій мережі магазинів «Фокстрот» на території України.


У співдружності з Територіальним центром соціального обслуговування Дзержинського району міста Харкова «Фокстрот» провів для пенсіонерів практичну екскурсію по темі, обраній самими екскурсантами «Ознайомлення з основним спектром функцій мобільних телефонів». Це, за оцінками самих учасників заходу, допоможе їм у виборі телефону і максимальному використанні його функціоналу.

Відео дня


- У торговельній мережі «Фокстрот» працюють чуйні та компетентні співробітники, готові допомогти покупцеві зробити найкращий вибір. Тому ми продовжимо це спільне починання. І відтепер такі практичні екскурсії для підопічних Територіального центру проходитимуть в магазині «Фокстрот» регулярно. Предметом вивчення стане техніка, з якою захочуть познайомитися ближче пенсіонери. Вони з величезною радістю чекають наступні уроки - і вже 7 жовтня пройде семінар на закріплення матеріалу, - зазначила І.В. Волобуєва, заступник директора Центру.
- Ця екскурсія принесла задоволення і користь не тільки її слухачам, а й нашим співробітникам. Адже екскурсанти як старанні студенти, прийшли, споряджені блокнотами, ручками і заряджені ентузіазмом, ловили кожне слово лектора і задавали безліч тямущих питань. Такі заняття допоможуть пенсіонерам відчувати себе впевненіше в роботі з сучасними пристроями, що значно полегшить їх клопоти по дому - побутова техніка, дійсно, бере на себе багато обтяжливої і трудомісткої роботи. А для наших продавців це послужить додатковим стимулом відточувати свій ораторський талант і ще глибше вникати в найтонші нюанси різних видів техніки, - поділилася досвідом проведення першого уроку технічного лікнепу Оксана Кононова, директор магазину «Фокстрот» у Харкові.


Детальніше про екскурсію на сайті «Єдина соціальна мережа»: http://esm.kharkov.ua/2013/09/3149/.


  Довідка: Торгова мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером * ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгової мережі був відкритий в 1994 році, і станом на жовтень  2013 року в Україні налічується 229 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 113 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна площа складає більше 309 000 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte & Touche, торгівельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Обсяг продажів мережі за 2012-13 фінансовий рік склав більше 7.17 мільярдів гривень. З 2010 року торгова мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» - найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.
* За даними GFK, 2012.