«Концерн Галнафтогаз»  піднявся на 18 місце у рейтингу 200 найбільших компаній України, який щорічно готує журнал Forbes-Україна. Торік компанія посідала у цьому рейтингу 19 місце з більш як 12 мільярдами гривень виторгу і 265 мільйонами гривень прибутку.  Цьогоріч «Концерн Галнафтогаз» піднявся на сходинку вгору, маючи майже 14 мільярдів гривень виторгу і 280 мільйонів гривень прибутку.


Мережа АЗК «ОККО», якою управляє «Концерн Галнафтогаз», нині є третьою за величиною з-поміж усіх автозаправних мереж в Україні і є визнаним лідером за ефективністю управління. «ОККО в середньому продає удвічі більше від заправок інших мереж», - цитує «Forbes-Україна» експерта паливного ринку,  директора консалтингової групи А-95 Сергія Куюна.
«Можна відзначити кілька драйверів, завдяки яким наша компанія настільки динамічно розвивається, – коментує віце-президент «Концерну Галнафтогаз»  Василь Даниляк. – Це активний розвиток мережі АЗК, це виведення на ринок нових продуктів і послуг, це ефективна побудова бізнес-процесів. Усі ці чинники забезпечили компанії додатковий прибуток і ріст реалізації.   А прозора система управління нашим бізнесом, відкритість в ухваленні рішень стала запорукою довіри з боку акціонерів та кредиторів, а отже й ключем до довготермінового й  дешевого фінансування наших проектів»


Довідка.
ПАТ «Концерн Галнафтогаз»  є оператором мережі АЗК «ОККО» - однієї з найбільших  автозаправних мереж в Україні , до складу якої нині входить  понад 380 АЗК у всіх регіонах держави. Він також управляє найбільшою в Україні мережею закладів харчування в дорозі, яка працює під брендами A la minute, Pasta mia, Hot café. У складі мережі «ОККО» працює  9 нафтобаз і 12 акредитованих лабораторій контролю якості нафтопродуктів.

Відео дня