Кока-Кола Беверіджиз Україна та Товариство Червоного Хреста України (ТХЧУ) об’єднали зусилля, щоб допомогти українцям, які потерпають від наслідків потужної повені на Одещині.


За інформацією ГУ ДСНС України станом на 25 вересня 2013 року в Одеській області було підтоплено 449 житлових приватних будинків, зруйновано 91 будинок та 85 будинків під загрозою руйнування. Було тимчасово відселено 562 особи з 9 населених пунктів, яких розміщено в будинках культури, готелях та у родичів.
У районних центрах були організовані пункти гуманітарної допомоги потерпілим, які забезпечують людей, що залишились без домівок теплим одягом, їжею, напоями та гігієнічними засобами.

Відео дня

Компанія Кока-Кола Беверіджиз Україна забезпечила доставку гуманітарної допомоги у райони, що постраждали внаслідок повені. Крім логістичної підтримки компанія також надала питну воду об’ємом 10 000 літрів, яку було розповсюджено серед потерпілих на Одещині.
Іван Усіченко, Президент Товариства Червоного Хреста України, висловив подяку компанії та заявив: „Завдяки партнерству з Кока-Кола Беверіджиз Україна, ми змогли швидко та ефективно відреагувати на наслідки техногенної катастрофи, яка склалася в Одеській області, та надати допомогу людям, які її найбільше потребують.”


Довідка.

Кока-Кола Беверіджиз Україна є частиною Coca-Cola Hellenic — найбільшої європейської компанії-ботлера, зареєстрованої у Греції у 2000 році, що займається розливом та дистрибуцією безалкогольних напоїв на умовах франчайзингу компанії The Coca-Cola Company з об’ємом продажу більш ніж 2 мільярди умовних ящиків продукції. Група має широку географію, працюючи у 28 країнах та обслуговуючи приблизно 560 мільйонів людей.


Товариство Червоного Хреста України було засновано у 1918 році з метою надання допомоги біженцям та військовополоненим, турботи про інвалідів та дітей-сиріт, боротьби з голодом та епідеміями, організації лазаретів, госпіталів та харчувальних пунктів. На сьогодні Товариство Червоного Хреста України є провідною гуманітарною організацією України, яка покращує життя найбільш нужденних шляхом адресної допомоги та через поширення знань про гуманітарні права та цінності.