Відбулася презентація культурно -освітнього проекту Володимира Горянського 'Планета 'Місто'  Організатори розповіли про основну ідею проекту , про результати пілотної версії та плани на майбутнє , а запрошені учасники поділилися враженнями і пояснили , чому так важливо підтримувати подібні проекти. У ході бесіди також намагалися з'ясувати : який же , все-таки , городянин Києва , який його збірний образ і як він виглядає очима героїв проекту .

Серед запрошених спікерів конференції: :
Ініціатор проекту і автор ідеї , Народний артист України - Володимир Горянський ;
Автор ідеї і генеральний продюсер проекту - Ксенія Щавинська ;
Учасник проекту , Народна артистка України - Ольга Сумська ;
Учасник проекту , Народна артистка України - Ніна Матвієнко ;
Учасник проекту , генеральний директор ювелірного бренду « Zarina » - Наталія Нетовкіна ;
Учасник проекту , CEO Kiev Development Group / Київ Девелопмент Груп - Андрій Малафєєв ;
Учасник проекту , модний дизайнер - Олена Голець ;
Учасник проекту , оперна співачка - Олена Гребенюк ;
Учасник проекту , автогонщик - Олексій Мочанов.

Відбулася презентація культурно -освітнього проекту Володимира Горянського 'Планета 'Місто'Проект « Планета " Місто "» - відео- , фотопроект , що складається з фото , на яких відомі городяни діляться своїми емоціями та спогадами , пов'язаними з певними місцями в Місті.

Відео дня

З липня до « Планеті " Місто "» приєдналися понад 30 - ти відомих і знакових людей України . Своїми яскравими історіями поділилися : Ніна Матвієнко , Микола Рапай , Ольга Сумська , Віталій Козловський , Гарик Кричевський , Олександр Пономарьов , Малекторович Вікторія , Нетовкіна Наталія , Ірина Білик , Юрій Рогоза , Олена Голець , Либомир Михайлина , Олег Кохан , Андрій Курков , Марися Горобець , Андрій Гусін , Роман Балаян , Денис Силантьєв , Мілан Паєвич , Сергій Костецький , Окана Білозір , Олександр Ротов , Юрій Рибчинський , Юрій Вакуленко , Олена Гребенюк , Олексій Мочанов , Даша Малахова , Іван Малкович , Олена Петренко , Володимир Березинський , Ольга Цибульська , Майкл Ягер , Олена Філіп'єва .

Усі фото та історії , зібрані у проекті « Планета " Місто "» , створюють збірний образ городянина , зі своєю незабутньою історією , з екстравагантним стилем, з дивовижними звичками і іскрометним почуттям гумору. У людині «Планета " Місто "» кожен може дізнатися частинку себе , відчути щось рідне і знайоме . Фінал проекту запланований на вересень 2014 року, але все ще може зміниться , так як ще багато бажаючих сняться в проекті або якимось чином взяти участь у його житті .

Сьогодні передбачено три ключові етапи проекту. Це фотовиставка , де будуть показані фото всіх учасників проекту , яка буде подорожувати по всій Україні .

Далі піде , випуск фотоальбому з історіями «Планета " Місто "». Також заплановано конкурс «Планета Місто » серед всіх жителів України . Всі бажаючі зможуть надіслати свої фото та історії , і шляхом народного голосування , будуть обрані кращі , які увійдуть до фотоальбому , поруч з історіями відомих і знакових людей України . Про старт і життя конкурсу можна дізнатися зі сторінки проекту https://www.facebook.com/planetagorod .

Відбулася презентація культурно -освітнього проекту Володимира Горянського 'Планета 'Місто'

І завершальний етап , це створення скульптури городянину , яку встановлять так , щоб кожен житель або гість столиці міг його побачити і відчути себе частиною величезної « Планети " Місто "».

Додаткова інформація про Проект «Планета " Місто "» та про його учасників: http://v.bezugla @ gmail.com, http://Victoria@bsense.com.ua