Київ. 23 вересня. УНІАН. Двоє співробітників Київського райвідділу міліції Сімферополя Станіслав Краснов і Олександр Костенко просять правозахисників узяти під контроль розслідування справи про викрадення й продаж у сексуальне рабство до Росії двох жительок Сімферополя, оскільки вважають, що цю справу намагаються незаконно закрити.

Про це вони заявили сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За словами Костенка, керівництво райвідділу дає вказівки співробітникам міліції змусити потерпілих відмовитися від своїх заяв, і в результаті одна з них це зробила.

Відео дня

Як зазначив Костенко, після розголосу цієї ситуації на прес-конференції в Києві на початку вересня, керівництво райвідділу змушує його написати рапорт на звільнення, а днями під надуманим приводом вже звільнило Краснова з органів внутрішніх справ.

"Нам не зрозуміло, чому розслідуванню справи всіляко перешкоджають. Ми, як співробітники української міліції, виступаємо категорично проти цього й закликаємо громадських діячів, правозахисників допомогти нам", - сказав Костенко.

Він також додав, що за їхнім зверненням народні депутати Едуард Леонов і Павло Кириленко підготували відповідний запит на ім'я генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, голови СБУ.