Київ. 20 вересня. УНІАН. Представники німецького бізнесу зацікавлені в розвитку співпраці з українськими підприємцями.

Про це на прес-конференції в УНІАН, присвяченій співпраці українського бізнесу з німецькими партнерами, повідомив генеральний директор WIP-Klub Олексій Токарєв.

“Дуже багато країн Східної Європи в 90-ті роки стали багатими, тому що був дефіцит. Зараз дефіциту немає. Всі знають, що на ринку Східної Європи йде дуже жорстка конкуренція. Й для того, щоб бути успішним у бізнесі, потрібно бізнес вести професійно... Саме Німецька академія управління економіки та бізнес-семінари, які ми організовуємо, допомагають людям навчитися розібратися, що таке на сьогоднішній день бізнес”, - сказав він.

Відео дня

За словами Токарєва, одним із найважливіших завдань бізнес-проекту є залучення молодого покоління українців, які можуть пройти курси в Німеччині й оволодіти затребуваними на ринку спеціальностями “експорт-менеджмент” і “проектний менеджмент”.

Керівник київського центру WIP-Klub Олександр Вінюков зазначив, що розвиток німецько-українського партнерства може допомогти Україні в найближчі 5 років значно підвищити рівень життя.

“Є всі можливості в найближчі 3-5 років підвищити рівень життя за рахунок розвитку партнерських відносин і створення спільних проектів”, - сказав він.

Крім того, представники WIP-Klub розповіли, що німецькі партнери цього року вперше відвідали Україну з метою налагодження більш тісної співпраці з українськими представниками бізнесу.

Довідка УНІАН. Міжнародна Організація WIP Klub є добровільним некомерційним об'єднанням, створеним за ініціативою громадян, які об'єдналися на основі спільності інтересів, діє на території Західної та Східної Європи.

Члени клубу WIP Klub навчаються в академії бізнесу Анреаса Вінса, відвідуючи тренінги й проходячи стажування в Німеччині.

Клуб ставить перед собою мету об'єднати керівників підприємств будь-якої форми власності, бізнесменів, підприємців, фізичних осіб, зацікавлених у підвищенні професійного рівня, розширенні ділових зв'язків для зростання й розвитку власного бізнесу, для чого в клубі регулярно проводяться партнерські зустрічі, бізнес-семінари, ділові ігри, тематичні вечори.