19 вересня, в день прем'єри фільму « Джобс : імперія спокуси » iCoin Україна подарувала Дмитру Медведєву і Володимиру Путіну іменні легендарні монети iCoin . Дві монети були передані в четвер у посольство Російської Федерації і вже знаходяться в дорозі до своїх власників. Також організатори запевнили, що одну iCoin відправлять у Купертіно, в компанію Apple як особисту монету Стіва.


Глобальна мета проекту iCoin Україна - створення в Києві кращого в світі арт-об'єкту пам'яті Стіва Джобса : сквер і простір на честь Великого підприємця і Генія комп'ютерних технологій. Меморіал буде споруджено на кошти , зібрані в ході арт -виставок , продажу картин та розповсюдження спеціальних пам'ятних монет iCoin із зображенням Стіва Джобса.
До арт - проекту та виставці вже притягнуто сучасні українські художники: Олег Тістол , Микола Маценко , Володимир Гулич , Сергій Савченко , Михайло Деяк , Олексій Сай , Степан Рябченко , Олексій Золотарьов , а також ряд меценатів і колекціонерів . У жовтні -листопаді ( дата уточнюється) з їх участю буде представлена ​​виставка робіт і проведений благодійний аукціон картин , присвячених Генієві Джобса і ІТ. Виручені кошти будуть передані до фонду установки арт-об'єкту Стіва в Києві.
На сьогоднішній день доступні у продажу лімітована серія мідно - нікелевих , срібних , позолочених і золотих монет iCoin . Кожен , хто купує монету , стає меценатом і робить ключовий внесок у створення арт-об'єкту Стіва Джобса. Серед покупців є також ті , хто додатково вніс суму до фонду установки арт-об'єкту з бажанням увічнити своє ім'я http://www.jobs-coin.com/monument/

Відео дня

Організатори проекту запрошують всіх бажаючих до участі на створення ескіз - ідеї арт-об'єкту , адже це не просто данина поваги Великому Генієві , а й місце в історії столиці України ! З подробицями можна ознайомитися на сайті: http://www.jobs-kiev.com

Не секрет , що багато бізнесменів , політики і популярні особистості користуються технікою Apple і шанують геній Стіва Джобса. Серед них - все більша кількість стають володарями і iCoin».