Київ. 3 вересня. УНІАН. Бізнес-інкубатор Happy Farm має намір 4-5 грудня провести в Києві конференцію Startup AddVenture для IT-підприємців, в якій можуть взяти участь понад 3 тис. осіб з України, СНД, Європи і США.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила директор бізнес-інкубатора Happy Farm Ганна Дегтерьова.

"Startup AddVenture - це абсолютно новий формат, мікс практик від світових лідерів IT і стартап-галузі, орієнтований на практику, а freemium-модель (умовно безплатна модель) дасть змогу залучити максимальну кількість молодих людей і студентів. Конференція стане справді глобальним майданчиком для отримання експертизи і цінних порад від експертів світового рівня, розширення мережі контактів і реалізації нових можливостей, а також виведе IT-галузь України на новий рівень", - зазначила Дегтерьова.

Відео дня

За її словами, на Startup AddVenture як ключові доповідачі виступлять одні з найуспішніших представників стартап-бізнесу: Дейв Макклюр - засновник і партнер найбільшого венчурного керуючого фонду і одного з найбільших стартап-акселераторів у США 500Startups, Адео Рессі - засновник міжнародного співтовариства стартаперів The Founder Institute, а також більш як 30 успішних підприємців та інвесторів, що представляють інші компанії.

"Східна Європа - дуже перспективний ринок з погляду розвитку інноваційних технологій і нових високотехнологічних бізнесів. Тут зосереджена величезна кількість інженерних талантів і висококласних фахівців, проте мало досвідчених менторів, які могли б допомогти їм запускати власний бізнес", - зазначив співорганізатор Startup AddVenture, підприємець з Кремнієвої долини Віталій Голомб.

Він вважає, що така конференція і доповідачі, які виступатимуть на ній, зможуть позитивно вплинути на розвиток стартап-екосистеми України.

Крім того, в рамках Startup AddVenture відбудеться спеціальний конкурс Startup Competition, фіналісти якого змагатимуться за головний приз 25 тис. євро. На участь у конкурсі вже подано більш як 200 заявок з усієї Європи.

Довідка УНІАН. Happy Farm - бізнес-інкубатор, який надає послуги бізнес-девелопменту для стартап-команд (або компаній), а також передбачає подальший супровід і залучення інвестицій в стартап-компанії.

Happy Farm займається пошуком і комерціалізацією нових технологій і розробок у сфері інформаційних технологій.