Samsung Galaxy S III mini I8190

Інтернет-магазин Rozetka оголосив про початок акції на купівлю мобільного телефону Samsung Galaxy S III mini. За умовами пропозиції, купівлю можна оформити в кредит з мінімальною відсотковою ставкою. Нагадаємо, що дана модель мобільного телефону з'явилася наприкінці 2012 року і вже встигла стати лідером попиту серед цінителів компактних пристроїв.

Корпус Samsung Galaxy S III mini I8190 виготовлений з глянсового пластику зі сріблястою окантовкою за периметром. Габарити пристрою - 121.6 x 63 x 9.9 мм, вага складає 111.5 грама. Модель підтримує стандартну mini-SIM.

Відео дня

Дана модель працює на двоядерному процесорі NovaThor U8420 з графічною складовою Mali- 400. Його частота - 1 ГГц. Об'єм оперативної пам'яті складає 1 ГБ. Об'єм вбудованої пам'яті - 8 або 16 Гб, залежно від модифікації. Підтримуються карти пам'яті до 32 Гб.

Ємність акумулятора становить 1500 мАг. Діагональ екрану - 4 дюйми. Роздільна здатність при цьому - 800х480 пікселів. У телефоні використовується матриця Super AMOLED, яка також застосовується в багатьох продуктах бренду Samsung. Операційна система пристрою Android 4.1 Jelly Bean з фірмовим інтерфейсом TouchWiz. Ця операційна система швидша, чуйніша і надійніша за попередні. Система буферизації, деякі зміни принципу управління процесором зменшують затримки, паузи при роботі. Поліпшений механізм безпеки.

Однією з головних особливостей є підтримка сервісу «Google Now». Це персональний асистент, який визначає місце розташування користувача, аналізує особисті дані з календаря, історію за запитами і т. д. Він надає підказки протягом дня і коригує видачу інформації за запитами .

У мобільному телефоні є також низка функцій інтерфейсу TouchWiz. Наприклад, Pop- Up Play - можливість відтворення відео під час виконання інших завдань. За рахунок відстеження погляду фронтальною камерою забезпечується так зване інтелектуальне очікування - Smart Stay, тобто екран не вимикається, доки на нього дивляться .

Що стосується бездротового з'єднання, підтримується стандарт Wi - Fi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0. Є функція функції Wi - Fi Direct. Позиціонування здійснюється за допомогою GPS/GLONASS .

Для перегляду відео в Samsung Galaxy S III mini є кодеки DivX/XviD. Роздільна здатність знімків камери становить 5 Мп, вбудована опція панорамних знімків. Запис відео відбувається у розмірі 1280х720 пікселів. Пристрій підтримує аудіоформати MP3, AAC, WMA, OGG, FLAC.

Таким чином, серед основних переваг моделі Samsung Galaxy S III mini можна виділити компактність, гарний дизайн, зручність роботи, сучасне програмне забезпечення і хороше апаратне оснащення.

Повний текст огляду мобільного телефону Samsung Galaxy S III mini доступний за посиланням http://b2b.vc/170133.

Вивчити характеристики, опис даного мобільного телефону можна в Інтернет -магазині «Розетка». Модель випускається в різних колірних рішеннях і в дизайні La Fleur. Для мобільних пристроїв запропоновано безліч корисних аксесуарів. Також «Розетка» пропонує опцію додавання товару в wish-list соціальної мережі. Таким чином, можна натякнути близьким про бажаний подарунок .

Детальніше про можливості магазину і властивості товару можна дізнатися у консультантів. Покупець отримує офіційну гарантію, товар у повній комплектації і можливість повернення товару протягом двох тижнів.