5 серпня 2013 року провідне онлайн туристичне агентство України TICKETS.UA продало 1 000 000 квиток.

Мільйонним пасажиром стала дівчина, яка купила квиток Москва - Пафос (Кіпр). Буквально через кілька секунд було продано ще 2 авіаквитки. Був куплений квиток Cімферополь - Київ та Київ - Львів-Київ. На знак подяки ці пасажири отримали корпоративні подарунки TICKETS.UA.

Щодня TICKETS.UA обробляє більш ніж 1 500 000 запитів на пошук мінімального тарифу і обслуговує понад 4 000 пасажирів. Крім авіаквитків, сервіс дозволяє придбати залізничні квитки, квитки на автобус, забронювати готель або придбати страховий поліс. Сервіс працює в Україні, Росії, Білорусії, Азербайджані та Польщі.

Відео дня

Cергей Кравець, директор TICKETS.UA і TICKETS.RU: «Для нас дуже важливо, що 1 000 000 пасажирів довірили нам свої подорожі. 4 серпня 2013 ми продали мільйонний квиток. Не важливо, придбали Ви авіа чи залізничний квиток, або квиток на автобус, ми розуміємо, що за кожним квитком стоять подорожі людей. Тому, ми дійсно пропонуємо велику кількість варіантів. Наш досвід співпраці із партнерами та провайдерами послуг, а також інноваційні технологічні рішення дозволяють нам запропонувати саме те, що шукає пасажир.

Ми постійно вдосконалюємо свої сервіси, і прагнемо максимально точно фокусувати пропозиції перевізників, згідно із потребами кожного конкретного пасажира. Тому, нещодавно запустили перший незалежний рейтинг авіакомпаній, щоб клієнти могли отримати рекомендації до подорожі. Хочу подякувати всім, хто довірив нам свою подорож ».

Довідка. TICKETS.UA - провідне онлайн агентство з продажу авіаційних, транспортних і туристичних послуг в Україні. Сервіс також працює в Росії, Білорусії, Польщі та Азербайджані.

Перший продаж авіаквитків було здійснено в 2009 р. Щодня TICKETS.UA обслуговує більше 1 500 000 запитів на пошук мінімального тарифу, а послугами сервісу користується більше 15 000 клієнтів.

Компанія TICKETS.UA акредитовано Міжнародною асоціацією повітряного транспорту (IATA) (акредитація № 72-3 2383 4). Сертифікат на право продажу авіаційних перевезень № АП0613  від Державної Авіаційної Адміністрації України.

Місія TICKETS.UA - дбати про пасажира на всіх стадіях подорожі - з моменту підбору маршруту до завершення подорожі в будь-якій точці планети.