Святкове відкриття 21-го магазину «Фокстрот» у Києві (ТЦ «Полярний») і 1-го магазину в Южному Одеської області пройде 18-21 липня 2013!

Мережа «Фокстрот. Техніка для дому» в черговий раз підтвердила свій статус всеукраїнського лідера*, розширивши свою географічну присутність до 113 обласних і районних центрів, та збільшивши загальну площу торговельних приміщень до 308 380 квадратних метрів.

Площа нового магазину в місті Южне Одеської області за адресою: пр. Григорівського Десанту, 34/4 складає 581 кв.м., а в київському ТЦ «Полярний» на вул. М.Майорова, 2 - 1000 кв.м.
У цих супермаркетах «Фокстрот» протягом 4-х днів на честь відкриття будуть діяти святкові знижки та спеціальні пропозиції.

Відео дня

- Як правило, для своїх магазинів ми розглядаємо торговельні та торгово-розважальні центри, де потік відвідувачів генерує не лише наш супермаркет, а й інші орендарі. Хоча ми готові відкривати магазини і в окремо розташованих будинках за наявності необхідних параметрів під відкриття магазину «Фокстрот»: певний пішохідний і автомобільний трафік, зручний під'їзд і наявність паркінгу, - повідомив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торгової мережі «Фокстрот. Техніка для дому». - Безумовно, ми не збираємося зупинятися на досягнутому і вже у вересні відкриємо наступний - 229-й магазин (22-й - у Києві, у ТЦ «Сільвер Бриз»). Також є ряд об'єктів у великих торгово-розважальних центрах в обласних містах, за якими зараз ведуться переговори. Додатково ми продовжуємо ремоделінг існуючих супермаркетів по всій Україні, щоб, потрапляючи в наш магазин, відвідувачі могли легко зорієнтуватися і знайти товар, що їх цікавить, а також отримати весь комплекс сервісів з максимальним комфортом для себе.

Довідка: Торгова мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером * ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгової мережі був відкритий в 1994 році, і станом на липень 2013 року в Україні налічується 228 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 113 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна площа складає більше 308 000 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte & Touche, торгівельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Обсяг продажів мережі за 2012-13 фінансовий рік склав більше 7.17 мільярдів гривень. З 2010 року торгова мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» - найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.
* За даними GFK, 2012.