Прояви спритність баскетболіста, влучно кинь свій старий мобільний телефон у корзину і отримуй знижку на модний гаджет смартфон. Ця послідовність працює! «Смартоманія» у двох київських магазинах «Фокстрот» чекає на всіх, хто бачить мету і не бачить перешкод у боротьбі за гарну знижку на «розумний» телефон.
       
У ці вихідні 6 і 7 липня у двох київських магазинах «Фокстрот» відбудеться шоу «Смартоманія». Це яскрава подія для тих киян, які давно хотіли змінити свою стару мобілку на «розумний» телефон. Та й навіщо обмежуватися функцією телефону «Голосові дзвінки», якщо можна використовувати практично всі можливості кишенькового комп'ютера за допомогою смартфона?

Смарт-шоу від «Фокстрот» – це безпрограшна можливість отримати суттєву знижку на новий смартфон Samsung. Цей відомий корейський бренд обрано невипадково, адже він - на першому місці в світі з продажу смартфонів – з 115 мільйонами проданих одиниць*. Широкий асортимент гаджетів цієї торгової марки орієнтований на різні категорії користувачів. А знижка в 30%, напевно, припаде до душі і столичним покупцям. Потрібно лише, проявивши спритність влучного баскетболіста, закинути свій старий телефон у кошик.

Відео дня

«Фокстрот» і «Смартоманія» у червні вже порадували покупців у Севастополі до Дня Міста і в Ялті.

Найближча зупинка шоу – у Києві. У суботу 6 липня «Смартоманія» пройде на Правому березі Києва в магазині «Фокстрот. Техніка для дому», розташованого на пр. Московський, 21 (ст. М «Петрівка»). Час проведення заходу: 11:00-19:00.

А в неділю 7 липня зустрічайте смарт-шоу на Лівому березі Києва в магазині «Фокстрот» за адресою: вул. Мішуги, 4 (ТЦ «Піраміда»). Час проведення: 12:00-20:00.

Умови участі в «Смартоманіі» дуже прості: кожен бажаючий може вийти на сцену, розташовану поряд з супермаркетом «Фокстрот», і закинути свій старий мобільний телефон у брендовану корзину. У разі влучення, щасливчик гарантовано отримує купон зі знижкою 30% на покупку нового смартфона Samsung в будь-якому магазині «Фокстрот. Техніка для дому». Якщо учасник не влучає в ціль, він отримує купон на знижку 15%. Мобільні телефони не вилучаються у гравців, а після кидка повертаються учасникам змагання. Адже тільки за наявності старого телефону і купона в магазині надається знижка. Купоном можна скористатися в усіх 226 магазинах «Фокстрот. Техніка для дому» до 31 липня 2013 року.
         
Під час проведення шоу гостей розважатимуть ведучий і Dj. Окрім розваг, «Смарт-шоу» пропонує кожному гостю детально познайомитися з моделями телефонів, випробувати їх функції і переконатися в правильності свого вибору за допомогою професійних консультантів.

Довідка: Торгова мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером ** ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгової мережі був відкритий в 1994 році, і станом на червень 2013 року в Україні налічується 226 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 112 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна торгова площа складає більше 200 000 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte & Touche, торгівельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Обсяг продажів мережі за 2012-13 фінансовий рік склав більше 7.17 мільярдів гривень. З 2010 року торгова мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» – найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.

Довідка: у липні 2012 року стартував унікальний проект мережі «Фокстрот. Техніка для дому» під назвою «Смартоманія». «Смартоманія» - це шанс для кожного споживача знайти новий смартфон з відчутною вигодою у всіх регіонах країни. 1 вересня 2012 в рамках проекту стартували смарт-шоу, які проводяться біля супермаркетів «Фокстрот. Техніка для дому». Розважальні заходи, окрім доброго настрою, приносять учасникам знижки на сучасні смартфони Samsung.

- Ми спостерігаємо яскраво виражену тенденцію заміни старих мобільних телефонів споживачами на сучасні смартфони. Наш проект спрямований на те, щоб зробити покупку нового пристрою не тільки вигідною, надавши знижку, а й веселою, – прокоментував менеджер категорії «Мобільний зв'язок» торгової мережі «Фокстрот. Техніка для дому» Олександр Величко.

За умовами проекту, кожен бажаючий може по команді ведучого кинути свій старий мобільний телефон в корзину. При влученні, учаснику надається купон зі знижкою -30% на смартфони Samsung. Якщо учасник не влучає в ціль, він отримує купон зі знижкою -15% на смартфони Samsung. Старий телефон віддається власнику - знижку в магазині можна отримати тільки при наявності купона і старого телефону до 31 липня у будь-якому супермаркеті «Фокстрот. Техніка для дому» по всій Україні. Більш детальна інформація доступна на офіційному сайті «Фокстрот» ttp://www.foxtrot.com.ua/ru/actions/41.

* За даними International Data Corporation за перший квартал 2013 року.

** За даними GFK, 2012.