Київ. 26 червня. УНІАН. Український туроператор «Join Up!» розширить пакет своїх напрямів, запустивши тури до Єгипту. Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив генеральний директор «Join Up!» Юрій Альба.

«Основною причиною відкриття турів до Єгипту є поповнення нашого портфеля напрямів новим і вельми популярним напрямом. На сьогодні він програє за своєю масовістю тільки Туреччині. Другою причиною відкриття напряму є бажання зміцнити позиції Єгипту, які, на жаль, з року в рік втрачають від 5 до 9,5% відвідуваності», - сказав Альба.

За його даними, у 2011 році з України до Єгипту було відправлено 295 тис. туристів, а в 2012 році їх кількість знизилася на 9,4% – до 267 тисяч.

Відео дня

Попри зниження турпотоку українських туристів до Єгипту, комерційний директор «Join Up!» Олександр Альба зазначив, що цей напрямок є одним з найбільш перспективних, оскільки цікавить українських туристів цілий рік.

«З 1 жовтня ми розраховуємо відправляти до Єгипту 1800 туристів на тиждень, і розраховуємо на те, що зможемо зберегти цей обсяг до літа. До наступної зими ми плануємо збільшити цю цифру ще на 30%», - сказав Олександр Альба.

При цьому керівники «Join Up!» не озвучили точної суми інвестицій у відкриття цього напряму, зазначивши лише, що вона досить велика для туристичної сфери і вимірюється в мільйонах.

Олександр Альба також зазначив, що «Join Up!» за підсумками 2013 року має намір збільшити кількість відправлених з України туристів за всіма напрямами більш як удвічі – до 200 тис., порівняно з 87 тис. торік.

Як повідомляв УНІАН, український туроператор «Join Up!» планує в 2013 році збільшити відправку туристів удвічі порівняно з 2012 роком - до 5 тис. людей на тиждень за рахунок відкриття нових напрямів до Греції і Тунісу, а також розширення регіональних продуктів.

Довідка УНІАН. Група туристичних компаній «Join Up!» об'єднує кілька структур. У їх числі - багатопрофільний туристичний оператор «Join Up!», який працює з 2009 року, авіакаси «ACS Ukraine», франчайзингова мережа турагентств з 50 офісів по всій Україні, єдина система пошуку і бронювання турів операторів України.

Представництва туроператора відкрито в Донецьку, Харкові, Дніпропетровську, Кишиневі й Одесі.