Київська міська державна адміністрація та AVEC GROUP підписали Угоду про наміри щодо реалізації проекту «Київська бізнес-гавань» у Деснянському районі м. Києва.       

Київська міська державна адміністрація, в особі заступника Голови КМДА Крамаренка Руслана Михайловича, підписала Угоду про наміри з AVEC GROUP, в особі голови Ради директорів Чернишова Олексія Михайловича. Підписання документу проходило в присутності прем’єр-міністра України Азарова Миколи Яновича та голови КМДА Попова Олександра Павловича.

Ініціатива реалізації проекту «Київська бізнес-гавань» народилась під час спільної участі делегації КМДА та EASTGATE DEVELOPMENT, девелоперського підрозділу AVEC GROUP, у Міжнародній виставці з нерухомості МІПІМ-2013, яка проходила 12-15 березня у Каннах (Франція).

Відео дня

Сторони домовилися об’єднати свої зусилля та використати всі наявні можливості з метою реалізації проекту «Київська бізнес-гавань» в Деснянському районі. Важливість проекту обумовлена необхідністю комплексного розвитку міста Києва для активізації інвестиційного потенціалу розвитку столиці, покращення інвестиційного клімату, створення територіально-просторових умов для ділової та інтелектуальної активності громадян та гостей столиці.

Зі слів голови ради директорів AVEC GROUP Олексія Чернишова: «AVEC GROUP виступила в ролі спів-ініціатора даного проекту та первинного інвестора. Зараз в стадії формування консорціум із кращих міжнародних та українських фахівців та компаній для створення та реалізації концепції комплексного розвитку території 250 га в Деснянському районі м. Києва. Основними цілями проекту є реалізація ініціатив, окреслених у Стратегії розвитку міста Києва, «Центр поруч з домом», зокрема розвиток поліцентричності, створення нових міських центрів та робочих місць у безпосередній наближеності до місць проживання киян».

Інформаційна довідка:

AVEC GROUP – провідна українська група компаній, що володіє портфелем високоприбуткових активів і об'єднує підприємства, що працюють у сфері девелопменту комерційної нерухомості, управління нерухомістю, фінансовій сфері й медіа-бізнесі.

EASTGATE DEVELOPMENT – інвестиційно-девелоперська компанія, що входить до AVEC GROUP, розвиває крупно-форматні торгові центри та оптово-роздрібні парки в Україні. Компанія EASTGATE DEVELOPMENT в наступні три роки планує створити до 500 000 м² торгових площ в Києві та Харкові.