23 травня 2013 року в торгівельній мережі «Фокстрот. Техніка для дому» стартувала кобрендова акція «Плануй відпустку з кредитною «Карткою Комфорту» від Банку «Русский Стандарт».

Період її проведення: 23 травня – 14 серпня 2013 року.

Стати учасником  - і навіть переможцем надзвичайно просто. Достатньо лише оформити карту та розрахуватися нею за будь-яку покупку в магазині торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» на суму від 300 гривень. Кожен учасник отримує гарантований подарунок* -  диск з фільмами кіностудії Disney, а також можливість стати власником  техніки  Samsung: розіграш планшетів відбуватиметься щотижня протягом дії акції - по четвергах, а головного призу** - телевізора 42 діагоналі - 15 серпня 2013 року.

Напередодні літніх відпусток, усім, хто поспішає придбати товари для відпочинку і не тільки, ця акція дає додаткову можливість зробити це вигідно. Адже кредитна Картка Комфорту*** від «Банка Русский Стандарт» має ряд значних переваг для споживачів:
• кредитна лінія – до 30 000 гривень;
• пільговий період кредитування без оплати процентів за користування кредитними коштами в торговельній мережі – до 55 днів;
• всього 5 % щомісячно – обов’язкова сплата заборгованості по кредиту;
• безкоштовне підключення до Інтернет- та мобільного банкінгу;
• додаткова знижка до 7% на покупки в мережі магазинів «Фокстрот. Техніка для дому»;
• інформування щодо вигідних акцій та пропозицій магазинів «Фокстрот. Техніка для дому»;
• сюрпризи до Дня Народження;
• каталоги спеціальних цін та ексклюзивних новинок «Фокстрот»;
• партнери «Програми комфорту» надають знижки та подарунки власникам «Карт комфорту»;
• додатковий дохід 11% річних на залишок власних коштів на картці;
• участь у спеціальних акціях та розіграшах від мережі «Фокстрот. Техніка для дому», Банку «Русский Стандарт» та міжнародної платіжної системи MasterCard®

- Програма лояльності з кожним днем відіграє для нас все більш значущу роль. Адже її учасники забезпечують близько 85% повторних покупок в мережі «Фокстрот». В цьому році ми плануємо значно перевищити майже подоланий 4-х мільйонний рубіж користувачів нашою «Програмою Комфорту». І нова спільна акція з надійним партнером «Банком Русский Стандарт» є доказом руху у цьому напрямку, – зазначив В’ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі “Фокстрот. Техніка для дому “.
- «Картка Комфорту» – це унікальний банківський продукт,  який надає клієнтам набагато більше переваг, ніж звичайна кредитка. Фактично вона заміняє дві – дисконтну картку і кредитну. З нею можна зробити необхідні покупки в улюбленому магазині «Фокстрот. Техніка для дому» в кредит та зі знижкою. – Додає Голова Правління Банку «Русский Стандарт» Ігор Дорошенко.

Відео дня


           Довідка: Торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером**** ринку України у сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки і володарем титулу «Національна торговельна марка» по версії рейтингу «Людина року - 2012». Перший магазин торговельної мережі було відкрито у 1994 році, і станом на 23 травня 2013 р. в Україні нараховується 226 супермаркетів  ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 110 обласних та районних центрах України, при цьому їх загальна торговельна площа  складає близько 200 000 кв. м. Згідно рейтингу, складеному аудиторською  компанією Deloitte&Touche у 2012 році, торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» входить у число 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Об’єм продажів мережі за 2011-12 фінансовий рік склав більше 7.17 мільярдів гривень. З 2010 року торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.
* Під словом «Подарунок» мається на увазі надання права придбати диск з фільмом студії Disney ("Oz The Great and Powerful" або "Pirates of the Caribbean" або "John Carter") за 1 грн. за умови здійснення покупки в магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому» на суму від 300 грн. за допомогою кредитної картки «Картки комфорту» від ПАТ «Банк Руский Стандарт» (Ліцензія НБУ №226 від 04.11.2011р.). Особи, що виконали зазначені вище дії отримують право взяти участь у розіграші щотижневих призів та головного призу. Детальні умови про кредитну картку, що надається ПАТ «Банк Руский Стандарт» (Ліцензія НБУ №226 від 04.11.2011р.), умови акції та порядок отримання Подарунків дізнавайтесь у продавців-консультантів магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому», на сайтах www.foxtrot.com.ua та rsb.ua або за телефоном 0-800-501-558 (усі дзвінки у межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні).
** Під словом «Приз» мається на увазі надання переможцю щотижневого розіграшу права придбати планшет Samsung mid SAMSUNG GT-P3110 Galaxy Tab 2 7.0 TSA (titanium silver) за 1 грн. (ціна до акції 2399,90 грн.) та надання переможцю акції права придбати телевізор LCDtv37-42" SAMSUNG UE40F6330AKXUA за 1 грн. (ціна до акції 10999 грн.). Детальні умови про кредитну «Картку комфорту», що надається ПАТ «Банк Руский Стандарт» (Ліцензія НБУ №226 від 04.11.2011р.), дати розіграшів Призів, порядок їх отримання та умови акції дізнавайтесь у продавців-консультантів магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому», на сайтах www.foxtrot.com.ua та rsb.ua або за телефоном 0-800-501-558 (усі дзвінки у межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні).
***Кредитну «Карту комфорту» від «Банка Русский Стандарт» можна оформити та отримати протягом години в будь-якому з відділень банку або в одному з магазинів «Фокстрот. Техніка для дому». Заявку на отримання карти можна також зробити на сайті банку www.rsb.ua, або відправивиши смс-повідомлення на короткий номер 4442.
****згідно даних GFK, 2012