22 травня в Європі і Україні стартували продажі унікального «бізнес-подарунка № 1» - iCoin - пам'ятної монети Стіва Джобса www.jobs-coin.com.

Відео дня

Легендарна монета iCoin з'явилася напередодні прем'єри фільму про сьогодення «Героя нашого часу» - Стіва Джобса, внесок якого в сучасну культуру IT-технологій є по істині унікальним!

Даний продукт був створений командою цінителів людського генія - Стіва Джобса, натхненні цією людиною, його силою, енергією, вмінням нестандартно виходити зі складних ситуацій та приймати швидкі і правильні рішення, вони створили пам'ятну монету iCoin  нагадуючи всім про те, що кожен може змінити світ і зробити його краще!
Монета iCoin представлена ​​на ринку в чотирьох видах металу: мідно-нікелева, срібна, срібна з позолотою і золота. Колекція культових монет виготовлена ​​обмеженим тиражем з індивідуальним номером та можливістю замовити свій «улюблений» номер. Лімітований тираж ставить iCoin в ряд з ексклюзивними подарунками, які коштують тисячі доларів, а шанувальники Стіва Джобса та бренду Apple отримали як унікальний новий продукт, так і пам'ятник Стіву Джобсу, який відкриють у Києві (зараз на сайті організаторів оголошено конкурс на кращий дизайн http://jobs-coin.com/monument)!

Стань першим володарем iCoin! Замовляй монету на сайті: www.jobs-coin.com