Гендиректор «Параллелі» увійшла в ТОП-100 найкращих топ-менеджерів УкраїниГенеральний директор компанії ТОВ «Параллель-М ЛТД», Олена Хілієнко, увійшла у рейтинг ТОП-100 найкращих топ-менеджерів України, опублікований «Інвестгазетою» у першому випуску 2013 року. Глава компанії «Параллель» посіла 28-ю позицію, більш ніж в два рази покращивши свій попередній результат (у рейтингу минулого року вона перебувала на 64-му місці). Рейтинг проводився за результатами роботи українських компаній в 2012 році, традиційно спираючись на основні операційні та фінансові результати підприємств, наявність довгострокової стратегії, міцну репутацію на ринку та інші фактори, що свідчать про сталий розвиток. Так, у 2012-му компанія «Параллель» збільшила чистий прибуток на 48% в порівнянні з 2011 роком – до $7,4 млн, активи компанії зросли на 10%, а виручка від реалізації – на 26%. Компанія протягом минулого року відкрила шість нових АЗК і перебрендувала під ТМ «Параллель» 32 АЗК партнерів-джоберів.

Мережа автозаправних комплексів під ТМ «Параллель» представлена переважно на Сході нашої країни, при цьому компанія, потрапивши в рейтинг, підтвердила свій статус одного з найбільш високоефективних бізнесів у масштабах всієї України.

Гендиректор «Параллелі» увійшла в ТОП-100 найкращих топ-менеджерів УкраїниПримітно, що, як показує практика, в подібних рейтингах присутність представниць прекрасної статі – велика рідкість. Тим не менш, Олена Хілієнко, змогла не тільки потрапити у першу тридцятку ТОП-сотні, але і обійти практично всіх представників своєї галузі (у галузевому рейтингу «Інвестгазети» топ-менеджерів нафтогазових компаній вона посіла 2-е місце).

Відео дня

«У 2013 році ми продовжимо активне зростання, при цьому наші пріоритети – порядність і якість – залишаться незмінними. Ми будемо розвивати супутні напрями на території АЗС – точки швидкого харчування, діагностику авто, будуть відкриватися нові автомийні комплекси. Також пріоритетним завданням залишається підвищення стандартів якості продукції і якості роботи заправок», – заявила про плани на цей рік генеральний директор «Параллелі».

Довідка

Рейтинг «ТОП-100» – спеціальний дослідницький проект «Інвестгазети» – проводиться вже шістнадцятий рік і на сьогоднішній день набув статусу високого інструменту оцінки як підсумків роботи компаній, так і репутації їхніх керівників. Метою проекту є порівняльна оцінка діяльності керівників підприємств основних галузей економіки України, підвищення відкритості вітчизняних компаній, розвиток корпоративної культури. До експертної групи рейтингу ТОП-100 входять самі ж керівники, які оцінюють своїх колег.

Гендиректор «Параллелі» увійшла в ТОП-100 найкращих топ-менеджерів УкраїниТОВ «Паралель-М ЛТД» – мережа під брендом «Паралель» сьогодні налічує 117 АЗК, з них 36 АЗС є джоберами компанії, що використовують бренд «Паралель» на підставі відповідного договору (20 АЗС компанії «Донбаснафтопродукт» та 16 АЗС компанії «Нафтопромторг»). Також «Параллель» використовує торгову марку «Гефест» у Запорізькій області та АР Крим (всього 2 АЗС) і торгову марку PitStop у м. Донецьк (1 АЗК), ще 12 АЗС компаній «Донбаснафтопродукт» (8) і «Нафтопромторг» (4) реалізують паливо компанії «Паралель» у мережі своїх АЗС.

Бренд «Паралель» сьогодні представлений у Донецькій, Луганській, Дніпропетровській і Запорізькій областях.

Компанія «Паралель» у 2012 році стала членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів з метою впроваджувати принципи Всесвітньої паливної хартії в Україні.

Статутний капітал ТОВ «Паралель-М ЛТД» контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ. 100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.