Перемога радянського народу в Великій Вітчизняній війні – історична подія, яка позбавила світ від «коричневої чуми» та гарантувало людству вільний розвиток.

Пишаємося Великою Перемогою!
Святкування в цьому році 68-ої річниці Великої Перемоги представниками інститутів громадянського суспільства в Україні - це, перш за все, прагнення дійсних патріотів країни не дати забути новим поколінням, хто та якою ціною виграв найстрашнішу війну минулого століття, нащадками кого ми залишаємось, чим та ким маємо пишатися, про кого пам’ятати.
Великий радянський народ не жалів ні сил, ані праці в ім’я перемоги над фашизмом.


Сьогодні гасло «Пишаймося Великою Перемогою!» потребує від кожної чесної людини стати на захист майбутнього нашої Вітчизни.

Відео дня

Пишаємося Великою Перемогою!
Учасники урочистостей звернулися з закликами щодо об’єднання перед наявною загрозою відродження фашизму та необхідністю взяти відповідальність за долю країни на себе. Повністю збанкрутілі представники маргінальної опозиції використовують фашизацію України як інструмент своєї політики. Громадськість країни закликає дати рішучий опір цинічним та наглим спробам викривити історичну правду, відбілити та героїзувати воєнних злочинців та їх прибічників.Представники інститутів громадянського суспільства ніколи не допустять популяризації в Україні відверто фашистської ідеології та відкрито засуджують дії тих політичних сил, які сповідають нацистські принципи расової нетерпимості, міжконфесійної та міжнаціональної ворожнечі, чим порушують конституційні права громадян, принижують їх честь та гідність за територіальними («не там народився»), мовними («не тою мовою спілкуються») та електоральними («не за тих голосують») ознаками.


Учасники мітингу, як нащадки Великої Перемоги, переконливо заявили, що ніколи не дадуть щоб країну, мов іржа, роз’їдала повзуча епідемія сучасної «коричневої чуми», а на політичній карті України з’явилися розсадники людиноненависницької  ідеології.

Пишаємося Великою Перемогою!
Громадянське суспільство усвідомлює свою відповідальність за долю країни та майбутніх поколінь, та разом, крок за кроком, продовжує будувати сильну та квітучу Україну, яка турбується щодо добробуту громадян та, безумовно, займе гідне місце в європейському та світовому співтоваристві.


Послужимо Вітчизні разом!