4 квітня у Вінниці урочисто закрили фінальний етап п‘ятої Всеукраїнської студентської Олімпіади з «Радіотехніки» та нагородили її переможців - студентів з Вінниці, Києва, Житомира та Львова.

В Олімпіаді, що вже п’ятий рік поспіль проходить на базі Вінницького національного технічного університету, взяли участь понад 60 студентів, представників вищих навчальних закладів, в яких відбувається підготовка фахівців з «Радіотехніки», з 18 регіонів України. Окрім допомоги в організації заходів Олімпіади генеральний партнер, компанія «Київстар», традиційно нагородила її Переможців фірмовими модемами мобільного Інтернету та смартфоном.

Відео дня

В особистому заліку учасники Олімпіади показали такі результати:

1 місце: Анатолій Гаврасієнко, Вінницький національний технічний університет

2 місця: Андрій Гривачевський, Національний університет «Львівська політехніка»;

Султан Бекболат,  Житомирський військовий інститут ім. С.П. Корольова Національного авіаційного університету.

3 місця: Петро Гуменяк, Національний університет «Львівська політехніка»; Дубровка Роман, Національний технічний Університет України «Київський політехнічний інститут»; Маринін Микола, Національний технічний Університет України «Київський політехнічний інститут».

Завідувач кафедри радіотехніки Вінницького національного технічного університету, д.т.н., проф. Олександр ОСАДЧУК: «Дуже хочеться вірити, що людей, які підтримують молодь – талановитих студентів, з кожним роком ставатиме більше. Всеукраїнська студентська Олімпіада з «Радіотехніки» - це сконцентроване середовище найактивніших, найрозумніших молодих фахівців із зазначеного напрямку підготовки. Це нові унікальні можливості: для студентів – проявити себе, а для представників великого бізнесу, таких, як компанія «Київстар»  – пошук та залучення талановитих спеціалістів, що володіють найактуальнішими знаннями в даній сфері».

Компанія системно реалізовує у Вінниці важливі для регіону соціальні проекти у сфері навчання та освіти з використанням новітніх технологій. Наталія ДАДІВЄРІНА менеджер зі зв'язків з громадськістю Київської філії «Київстар" повідомила, що за підсумками 2012 року компанія утримує лідерство як найбільш привабливий роботодавець в Україні та телеком-галузі: "Мета спільного із Вінницьким технічним університетом проекту - пошук і підтримка талановитої молоді, ерудованих та працьовитих студентів. Надихнути молодь бути кращими і досягати успіху на обраному професійному шляху, - завдання, яке ми із організаторами олімпіади перед собою поставили».

Своїми враженнями про участь у цьогорічній Олімпіаді поділився її переможець.
Цього року ми вирішували чотири практичних і одну теоретичну задачу – каже переможець Олімпіади Анатолій Гаврасієнко, -  змагання завжди мотивують зростати професійно, самовдосконалюватися.
За підтримки «Київстар» Вінниця стає платформою для зустрічі та обміну знаннями й досвідом в області радіотехніки серед талановитого  студентства.

   «Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні.

   Мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі.