Як оновити систему управління державними фінансами? Головне для України.

21 березня 2013 року в Києві відбудеться перший Український фінансовий діалог,що стане платформою для обговорення головних напрямів розвитку фінансового сектору України та підвищення конкурентоспроможності української економіки.
Метою Українського фінансового діалогу є публічне обговорення основних потреб та пріоритетів подальшого реформування системи управління державними фінансами. Головне завдання форуму – посилення діалогу та співробітництва між органами управління державними фінансами, політикумом, бізнесом та громадськістю.
«Модернізація системи управління державними фінансами: пріоритети України»  – тема першого обговорення.
Відкриває зустріч Хольгер Нойвегер, директор GIZ в Україні. Державний Секретар Федерального Міністерства фінансів Німеччини у відставці Гердер Елєрсом представить кращі практики управління державними фінансами в інших європейських країнах. Головні спікери дискусії – Народні Депутати України Віталій Хомутиннік, голова Комітету ВРУ з питань податкової та митної політики та Віктор Пинзеник, член Комітету ВРУ з питань економічної політики, екс-Міністр фінансів і віце-прем'єр кількох урядів України. Також до дискусії залучено представників Адміністрації Президента України, відповідних Міністерств і відомств, зацікавлених інституцій громадянського суспільства та бізнесу.
Український фінансовий діалог має стати інструментом залучення широкого кола зацікавлених осіб до проведення реформ управління державними фінансами та покращення практики публічних обговорень як одного з важливих чинників прийняття політичних рішень.
Місце проведення  –  18:30 – 21:00, готель «Хаятт Рідженсі Київ», конференц-зал «Лондон» за адресою вул. Алли Тарасової, 5.

З питань реєстрації щодо участі у конференції представників мас-медіа звертайтесь, будь-ласка, до Ангеліни Сироти  за тел.: (044) 377 57 79, моб. 095 099 00 24, або за електронною адресою  sales@colo-gistics.com

Відео дня

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ  ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ GIZ  В УКРАЇНІ:
«Український фінансовий діалог» організовується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у рамках проекту «Підтримка реформи управління державними фінансами». Цей проект реалізовується за дорученням Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). GIZ  є  компанією, яка підтримує Уряд Німеччини у досягненні визначених ним цілей у сфері міжнародного співробітництва задля сталого розвитку. GIZ працює у більш ніж 130 країнах світу й надає підтримку людям та спільнотам усього світу у створенні відповідних умов проживання та розбудови кращого майбутнього.

Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH,  44 Chervonoarmiyska Str., 01004 Kyiv,www.giz.de/ukraine, Email: giz-ukraine@giz.de,  Tel. +380445811956, Fax. +380445811954