Головним завданням даного порталу є отримання користувачем інтернету, самої різної інформації, прив'язаної до конкретного населеного пункту України, від Києва до крайніх селищ нашої прекрасної Батьківщини.
Інформресурс www.temp21.ua вирішує будь-яку проблему і навіть ту, з якою повільно  справляються найвідоміші пошукові системи, як Google.
Портал  www.temp21.ua  це вся інформація про послуги, нерухомість, роботу, юридичну допомогу, інтернет-крамниці, автомобілі, знайомства, здоров'я, корисні поради та  думки.
Простота, інформативність, приємне сприйняття дизайну порталу, можливість всім користувачам безкоштовно розмістити практично будь-яку інформацію - ось те нове, що пропонується ринку України і всім користувачам інтернету.
Яким чином вирішено питання інформативності на www.temp21.ua? Кожен користувач зможе додати текст, фото каталог, відео каталог, аудіо каталог і навіть через «очі нашого супутника» подивитися на об'єкти, місця, де ваше серце потопало в любові, радості та натхненні, подивитися на дивовижні події сучасності.
Безумовно, впроваджено ряд нових підходів.  Так, приміром, на сайті «Робота» першої рубрикою є рубрика «Виконаю роботу», наступна «Необхідно виконати роботу» і лише потім «Пропоную роботу» і «Шукаю роботу». Логіка проста - шукають роботу в середньому п'ять відсотків працездатного населення, а дев'яносто п'ять відсотків працюють.
Кожен відвідувач порталу має можливість продати будь-який товар на сайті «Продам», купити автомобіль і, якщо знадобляться запчастини до нього на сайтах «Автомобілі» та «Автозапчастини», розповісти споживачам про надані вами послуги на сайті «Послуги», поділитися секретами міцного вашого здоров'я на сайті «Здоров'я», отримати юридичну допомогу від самих іменитих юристів і навіть поділитися розумними думками з усіма нами - вашими друзями на сайті «Думки».
Родзинкою порталу  www.temp21.ua  є сайт «ЛЮБОВЬ» на якому можна насолоджуватися всім: від зірок естради та спорту до знайомства з композиторами, архітекторами, письменниками.  Запропонувати, з любов'ю в серці, своїм співгромадянам «Корисні поради», рецепти ваших улюблених страв . Символічно, що цей розділ порталу почав свою роботу на День закоханих - 14 лютого поточного року.
Весь портал прямо наповнений ЛЮБОВ'Ю, адже саме  ЛЮБОВ  врятує світ. Це глибоке переконання творців інформаційного ресурсу, саме такої політики розвитку буде дотримуватися портал.
На честь Міжнародного жіночого дня 8 Березня, творці порталу просто не змогли не проявити ініціативу і не простимулювати хлопців, чоловіків і безумовно тридцятирічних чоловіків з п'ятдесятирічним досвідом, щоб привітати найпрекрасніших, коханих дівчат і жінок.
На сайті "ЛЮБОВЬ" http://lubov.temp21.ua/ в рубриці "Вітання коханій" з 1 по 7 березня оголошується конкурс “Найкраще привітання  коханій” , присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня.

Підсумки конкурсу будуть підведені в ніч з 7 на 8 березня 2013   http://lubov.temp21.ua/

Головний сюрприз: пара-переможець буде нагороджена закордонної туристичною путівкою на узбережжя моря!

Відео дня

Нагородження відбудеться 8 березня 2013 року в місті Києвe.

Контакти: 

info@temp21.ua, тел. +380442290088

www.temp21.ua